Μια στο καρφί και μια στο πέταλο… (Του Σάββα Ποσταντζόγλου)

Φτάσαμε στα ημιτελικά του euro και όλα είναι ανοιχτά. Η Αγγλία κάνει τρελή πορεία και για πολλούς φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του «μαστραπά». Πόσο μάλλον που θα παίξει και στο δικό της έδαφος. Η Ιταλία δείχνει παντοδύναμη και αποτελεί «grand φαβορί», είναι μία ομάδα που δεν έχει σχέση με κατενάτσιο. Δημιουργικό ποδόσφαιρο παίζει και όταν προηγείται δεν παρκάρει ένα λεωφορείο μπροστά στην εστία της. Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και αποδεικνύεται πολύ παραγωγική στη φετινή διοργάνωση. Έχει και δύο απίθανους «παππούδες» στην άμυνα τον Μπονούτσι και τον και Κιελίνι που παίζουν σαν έφηβοι.

Πάμε και στην Ισπανία που επίσης είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους. Παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα της δείχνει ότι έχει μέταλλο και είναι ικανή για όλα.

Όμως εγώ δεν θα υποτιμήσω τη Δανία. Νομίζω ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να επαναλάβει το θαύμα του 1992. Τότε που μαζεύτηκαν από τις παραλίες και κατέκτησαν το τρόπαιο για πλάκα!!! Τι τους λείπει τους Δανούς ; Μπορεί να θέλω να το βλέπω έτσι αλλά νομίζω ότι κανείς στον πλανήτη γη δεν θα στεναχωρηθεί αν οι Δανοί κάνουν το «μπαμ» μετά το ευτυχώς όχι τραγικό σκηνικό με του Κρίστιαν Έρικσεν στην πρεμιέρα του euro όλος ο κόσμος και όχι μόνο ο ποδοσφαιρικός τους συμπάθησε έστω και για λίγο. Και οι «Μπουκ» ακόμη τους συμπαθούν, Φανταστείτε να το κατακτήσουν. Οι «Μπουκιδες» είναι οι πρώτοι που θα τα οικονομήσουν. Και για να είναι ωραίο και το τέλος του παραμυθιού φανταστείτε να σηκώσει το κύπελλο που ο Κρίστιαν Έρικσεν. Θα κλάψει όλος ο πλανήτης μέχρι και η βασίλισσα Ελισάβετ

Υ.Γ.: 150 ευρώ δίνει για κάθε εμβολιασμένο νέο ο Κούλης. Αν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έδινε από μια θέση στο δημόσιο στον καθένα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *