Επανεκλογή του Γιώργου Χατζησαρόγλου στην προεδρία της ΕΠΣ Δράμαςμε 29-0

Διεξήχθη την Δεύτερα το απόγευμα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Δράμας και στην συνέχεια η εκλογές της ένωσης. Εκεί δεν εμφανίστηκε ποτέ ο Συνδυασμός Καθαρό Παιχνίδι και οι ομάδες που στήριζαν τον Δημήτρη Περσίδη, που με δελτίο τύπου  τους το μεσημέρι ανακοίνωσαν ότι δεν θα παραβρεθούν κρίνοντας τις εκλογές αντικαταστατικές.

Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη σε ένα άριστο κλίμα με όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτή να εγκρίνουν τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς. Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου ανέλυσε το έργο της ένωσης και έδωσε ιδιαίτερη βάση στα σεμινάρια και τις σχολές προπονητών που έγιναν την φετινή χρονιά που είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων της ΕΠΣ Δράμας.

Στην συνέχεια ανέλαβε την προεδρία της Γ.Σ. ο δικαστικός αντιπρόσωπος που είχε οριστεί  και ξεκίνησαν οι εκλογές. Από 41 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου ψήφησαν τα 29 και όλα στήριξαν για μια ακόμη τετραετία τον Γιώργο Χατζησαρόγλου.

Μετά την εκλογή του ο Γιώργος Χατζησαρόγλου δήλωσε:

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που προσήλθαν στην κάλπες σήμερα και συμμετείχαν στην εκλογές της  ένωσης μας. Για το εκλογικό αποτέλεσμα έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  για την εμπιστοσύνη που δείξανε  στην διοίκηση αυτή και στην διοίκηση που θα προκύψει. Θέλω να υποσχεθώ σε όλα τα σωματεία ότι, σήμερα τελείωσαν οι εκλογές και θέλω να πω ότι όλα τα σωματεία είναι μέλη μας και θα τα βλέπουμε όλα με το ίδιο μάτι και  πρόσωπο με πρόσωπο. Η διαδικασία αυτή είναι μια ανώτατη κυρίαρχη διαδικασία όπως είναι η Γενική Συνέλευση και λυπάμαι αυτούς που δεν ήρθανε… νομίζω ότι και ήττα είναι ένα μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς και την νίκη και την ήττα, σήμερα εμείς αντιμετωπίζουμε την νίκη γιατί κερδίσαμε αυτή την εκλογική διαδικασία, θεωρούμε ότι στην ένωση μας θα έρθουν καλύτερες μέρες. Θέλω να ευχαριστήσω  και την οικογένεια μου για την στήριξη  που μου δίνει όλα αυτά τα χρόνια για την αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο και την αναγνωρίζει και ίδια. Πέρα από την οικογένεια και τους συνεργάτες μου θέλω να ευχαριστήσω και τους παράγοντες που ματώνουν κάθε μέρα για διατηρήσουν αυτό το επίπεδο που έχει το Δραμινό ποδόσφαιρο και έχει ένα υψηλό επίπεδο, με τις λιγότερες απώλειες σε σχέση με άλλους νομούς και δείχνει πια είναι η Δράμα.

Δείτε όλη την Γενική συνέλευση :

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *