Ηρακλής Αδριανής – Φίλιπποι Δοξάτου 2-2: Μεγάλο ντέρμπι με τέσσερα γκολ και πολλές ευκαιρίες

Εξαιρετικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Αδριανής μεταξύ της τοπικής ομάδας και της πρωτοπόρου του πρώτου ομίλου ομάδας του Δοξάτου.

Το ματς είχε 4 γκολ με το τελικό 2-2 με πολλές χαμένες ευκαιρίες, ένα πέναλτι, ένα δοκάρι, ένα ακυρωθέν γκολ, μια αποβολή σε πραγματικό ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του ματς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23’ με τον Σερέτη να τροφοδοτεί τον Δημητριάδη που έκανε από αριστερά ωραία παράλληλη σέντρα και με προβολή ο Ηλίας Κωνσταντινίδης πρόλαβε την έξοδο του Κοτσάκη και έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ήταν αρκετά πιεστικοί και απειλούσαν κυρίως με τα πολύ καλά στημένα του Καλογριά.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 0-1, ο Ηρακλής όμως μπήκε δυναμικά και στο β’ μέρος και στο 53’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σκριτζόβαλη να δίνει ωραία παράλληλη πάσα στον Καλογριά και αυτός από κοντά σε κενή εστία να γράφει το 1-1.

Άμεση απάντηση από το Δοξάτο στο 59’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από πλάγια στο γάμα της εστίας με σκόρερ και πάλι τον Ηλία Κωνσταντινίδη.

Στο 65’ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι σε πτώση του Κεσίδη από μαρκάρισμα του Θεοδωράκη με τον διαιτητή να αποβάλλει τον παίκτη του Δοξάτου με 2η κίτρινη κάρτα.

Το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Καλογριάς και ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης μια και στα 20 λεπτά που απέμειναν παρά την πίεση τους οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν την μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν την ολική ανατροπή στο παιχνίδι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Χαράλαμπο Θαμνίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ(Γιάννης Γρηγοριάδης):

Κοτσάκι, Πρίτσιου, Κουγιουμτζής, Ζουρνατζής(70’ Μπουντάκης), Νότας, Σκριτζόβαλης, Γιαννακόπουλος(84’ Περγέλης), Κεσίδης, Καρίπης(84’ Θεοδωρίδης), Καλογριάς, Μανταρλής(62’ Φανέλης).

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Χρήστος Κιοσσές):

Καραγιαννίδης Κώστας, Βιράνης(55’ Αγγελόπουλος), Μαργαριτίδης, Κοτσαμάνης(55’ Νότας), Ιωαννίδης, Θεοδωράκης, Σερέτης, Αποστολίδης, Πολυχρονάκης, Κωνσταντινίδης, Δημητριάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *