Γ’ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

! Μετά το νικηφόρο του ντεμπούτο στην τρέχουσα σεζόν -όταν κατά την πρεμιέρα πέρασε με 84-77 από το σπίτι του Ανατόλια-, ο ΓΑΣ Βασιλικών συνεχίζει το αήττητο όνειρό του στον 6ο όμιλο της φετινής Γ Εθνική κάμπτοντας σχετικά εύκολα την αντίσταση του Διγενή Λακκώματος με 81-52 στη Θεσσαλονίκη.

Αν υπολογίσει κανείς και τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Ελλάδας, ο ΓΑΣ Βασιλικών έχει φτάσει ήδη τις 4 νίκες στη φετινή σεζόν σε 5 απόπειρες (με τη μοναδική του ήττα μέχρι στιγμής από τον IBC να προϋποθέτει και μια μεγάλη περιπέτεια με το λεωφορείο μεταφοράς του στα Ιωάννινα) και επικρατεί με συνολική διαφορά της τάξης των 42 πόντων (μέχρι πριν)!

Έσπασε το ρόδι το Ρούπελ! Η ομάδα του Σιδεροκάστρου έφτασε στην πρώτη της διαχρονικά επιτυχία στον κόσμο των εθνικών κατηγοριών μετά και την περσινή της άνοδο από τις τοπικές ενώσεις, με τον αισθητά πιο αδύναμο σε σχέση με την περσινή σεζόν Αρίωνα Ξάνθης να μη μπορεί να κάνει την έκπληξη και τελικά να χάνει σήμερα με 82-55.

Οι γηπεδούχοι πρόλαβαν να σκοράρουν σχεδόν 50 πόντους ήδη από το πρώτο μέρος, την ίδια στιγμή που επέτρεψαν λιγότερους από 30, και καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση του ροζ φύλλου αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Απόλλων Καλαμαριάς-ΚΑΟ Δράμας     45-59

Ρούπελ Σιδηροκάστρου-Αρίων Ξάνθης  82-55

Ελπίδα Αμπελοκήπων-ΚΑΟ Χαλκιδικής  63-47

Ασπίδα Ξάνθης-ΓΑΣ Κομοτηνή       54-61

Γαλάτιστα-Ανατόλια      83-80

Βασιλικά-Διγενής Λακκώματος      81-52

Η επόμενη αγωνιστική (3η, 23/10)

Ανατόλια-Ασπίδα Ξάνθης

ΓΑΣ Κομοτηνή-Ελπίδα Αμπελοκήπων

ΚΑΟ Χαλκιδικής-Ρούπελ Σιδηροκάστρου

Αρίων Ξάνθης-Απόλλων Καλαμαριάς

ΚΑΟ Δράμας-Διγενής Λακκώματος

Βασιλικά-Γαλάτιστα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *