Α Ο. Προσοτσάνης – Αρης 47-23

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στα εντός έδρας παιχνίδια ξεκίνησε την προσπάθεια της στην Α2 κατηγορία γυναικών ο Αθλητικός όμιλος Προσοτσάνης.

Μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από την Κατερίνη την προηγούμενη εβδομάδα με το εκπληκτικό 16-44 επί του τοπικού Ορφέα, η Προσοτσάνη πριν από λίγο συνέτριψε και τον Άρη Θεσσαλονίκης με το επιβλητικό 47-23 στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Μακρής».

Παρά το γεγονός ότι η χρονιά φέτος έχει ιδιαιτερότητες με πολλά κορίτσια στη Γ’ Λυκείου και με υποχρεώσεις στο σχολείο, η Προσοτσάνη δείχνει ότι έχει την εμπειρία και την δυναμική από τα 3 σερί χρόνια στην μεγάλη κατηγορία να παλέψει για το εισιτήριο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία και ας μην αποτελεί αυτοσκοπό.

Επιβλητική εμφάνιση και εύκολη επικράτηση

Στο αγωνιστικό μέρος το ματς με τον ιστορικό Άρη Θεσσαλονίκης δεν χωράει σε καμία απολύτως κριτική, κάτι που φαίνεται και από το τελικό 47-23.

Η διαφορά των δύο ομάδων τεράστια με τους Θεσσαλονικείς να έχουν και αρκετές βασικές απουσίες λόγω τραυματισμών μια και παρατάχθηκαν στο γήπεδο ακριβώς με 7 παίκτριες και χωρίς να έχουν αλλαγή στον πάγκο.

Η Προσοτσάνη με το γνωστό της παιχνίδι, καλή άμυνα και γρήγορο παιχνίδι στον αιφνιδιασμό προηγήθηκε 4-0, 7-1, 15-5 και 23-9 στο ημίχρονο δίνοντας καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Το πολύ ευχάριστο γεγονός ήταν ότι οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος είχαν το ίδιο καλή απόδοση με τις πιο έμπειρες και όχι μόνο δεν μειώθηκε η διαφορά αλλά αυξήθηκε κιόλας σκοράροντας όλες εκτός φυσικά από τις δύο τερματοφύλακες.

Εξαιρετική εμφάνιση για την δραμινή ομάδα με το τελικό 47-23 να τα λέει όλα για την ροή του ματς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Εύκολο το έργο των δύο διαιτητών του Νίκου Παρασκευούδη από τη Δράμα και του κ. Ουζούνη από τον Ξάνθη.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 4-0, 7-1, 10-4, 15-5, 17-6, 23-9 ημίχρονο, 29-11, 31-14, 34-17, 37-19, 42-22, 47-23 τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο. Προσοτσάνης(Πέτρος Δρανόβαλης – Γιώργος Κιάκος):

Τόλιου Μιχαέλα, Κατσιγάννη Ευθυμία, Λαζαρίδου Μαρία 5 γκολ, Σεβδίλη Μαρία 4 γκολ, Τσιαμουρά Ευθυμία 8 γκολ, Μελαδίνη Μαρία 3 γκολ, Αθανασιάδου Παρθένα 1 γκολ, Ιωαννίδου Άρτεμις 1 γκολ, Ζάμπα Βασιλική 2 γκολ, Νούση Σοφία 6 γκολ, Σπυρίδου Κωνσταντίνα 2 γκολ, Γόρδη Χρύσα 4 γκολ, Κάσταρη Χριστίνα 4 γκολ, Χαλβατζή Μαρία – Νεφέλη 3 γκολ, Rama Grasjela 4 γκολ.

ΑΡΗΣ Θ.(Οικονόμου Τάσος):

Μπέκου Βασιλική, Παραστατίδου Αρετή 8 γκολ, Κατσαρκά Νεφέλη, Αλεξίκου Αθηνά 3 γκολ, Μανωλούδα Θεοδώρα 5 γκολ, Μουρουζίδου Αναστασία 5 γκολ, Ντόγκα Δέσποινα 2 γκολ.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *