Σφαγή του ΚΑΟΔ και άδικη ήττα στην παράταση από τους Μαχητές!!(VIDEO)

Επειδή μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις, μαζί με το ρεπορτάζ μας, υπάρχει και το σχετικό βίντεο με τις επίμαχες φάσεις του τελευταίου λεπτού του αγώνα πρωταθλήματος Κ.Α.Ο.Δ. – Μαχητές που γνωρίσαμε άδικη ήττα στην παράταση με σκορ 76-82.

Στο βίντεο που βλέπετε παραπάνω, υπάρχουν οι τελευταίες κρίσιμες φάσεις στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης που οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν ξεκάθαρα εις βάρος της δραμινής ομάδας.

Απλό ακούμπημα του Ρουμπιέρα στον αντίπαλο παίκτη φάουλ και  βολές στον αντίπαλο.

Στην επόμενη επίθεση της φιλοξενούμενης ομάδας, δύο φορές βήματα από παίκτες των Μαχητών και ένα απλό ακούμπημα του παίκτη μας Μπέσσα πάλι φάουλ από τους διαιτητές και δύο βολές για τον αντίπαλο.

Φτάνουμε και στην τελευταία κρίσιμη φάση του αγώνα στην κανονική διάρκεια με το σκορ στο 67-67.

Ο Μαραβέγιας κάνει διείσδυση, ξεκάθαρα φαίνεται ο αντίπαλος παίκτης να γλιστράει μόνος του και να πέφτει πάνω στον πλάτη του παίκτη μας και οι διαιτητές δεν βλέπουν καμία παράβαση.

Με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά οι αποφάσεις τους στις τελευταίες κρίσιμες στιγμές του ματς και όλες εις βάρος του Κ.Α.Ο.Δ.

Δεν θέλουμε να γίνουμε καχύποπτοι και ούτε να μπούμε σε διάφορα σενάρια.

Το μόνο που ζητάει η δραμινή ομάδα που δεν μπήκε καν στην διαδικασία να κάνει ανακοίνωση για την διαιτησία για να μη δυναμιτίσει περισσότερο την ατμόσφαιρα, είναι ΙΣΟΝΟΜΙΑ και τίποτα παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *