Κ.Α.Ο.Δ. – ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 88 – 46: Καταιγιστικοί οι Πράσινοι στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής

Μεγάλη νίκη με μεγάλη διαφορά πόντων σημείωσε ο ΚΑΟΔ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής με 88-46. Η Δραμινή ομάδα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε σε καλή ημέρα τους περισσότερους από τους παίκτες της.

Ο ΚΑΟΔ μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά έδειξε ποια ομάδα είναι κυρίαρχη στην αναμέτρηση πετυχαίνοντας  αρκετά καλάθια στον αιφνιδιασμό, με την πρώτη  περίοδο να τελειώνει 23-13 υπέρ της Δραμινής ομάδας.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον ΚΑΟΔ να είναι καλύτερος πετυχαίνονται δύσκολα καλάθια που φάνηκαν απλά στην υλοποίηση  από τους παίκτες του Νίκου Γρηγοριάδη με το 41-22 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους με τον ΚΑΟΔ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δραμινή ομάδα συνέχισε να έχει την κυριαρχία, όμως ο Ελπις είχε κάποιες καλές στιγμές στο τρίτο δεκάλεπτο με τον ΚΑΟΔ να είναι μπροστά μετά την λήξη της τρίτης περιόδου με 63-39.

Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία με τον ΚΑΟΔ να προσφέρει και θέαμα σημειώνοντας 25 πόντους ενώ δέχτηκε μόλις 7 για το τελικό 88-46.

Από την Δραμινή ομάδα ξεχώρισαν οι: Στυλίδης 26, Μπόζης 19, Γρηγοριάδης 11 και οι Γαϊτανίδης Χαρισμίδης.

ΚΑΟΔ (Νίκος Γρηγοριάδης): Γαιτάνης 2 Σιταρίδης 2 Στυλίδης 26 (1) Γαιτανίδης 3 (1) Γρηγοριάδης 11 Μελιάδης 6 (2) Γρηγορίου 0 Κουμλέλης 14 Μπόζης 19 (2) Χαρισμίδης 5 (1) Μούκας (δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού) Κεραμιτσόπουλος 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *