Πρώτη προπόνηση για τον Κ.Α.Ο.Δ. με αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες (Βίντεο)

Ξεκίνημα προετοιμασίας για τον Κ.Α.Ο.Δ. την Δευτέρα 22-04-2022 με αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πράσινοι και την φετινή χρονιά θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και έχουν ως στόχο την άνοδο στην Β’ εθνική

Στο K.A.O.D. Web Tv μίλησε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γρηγοριάδης και ο παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ. Φώτης Στυλίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Νίκος Γρηγοριάδης : «Νέα χρονιά με αρκετές προκλήσεις και υψηλούς στόχους»:

Είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, γεμάτο στόχους, γεμάτο όρεξη για να κάνουμε κάτι καλύτερο για το μπάσκετ της Δράμας και για τους φιλάθλους μας. Θα προετοιμαστούμε σκληρά θα δώσουμε τις μάχες μας για να κληρώσουμε τον στόχο. Όλοι οι αθλητές μας έχουν την διάθεση για να πάμε την φετινή χρονιά καλύτερα από πέρσι και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ερ: Ποιοι είναι οι στόχοι του Κ.Α.Ο.Δ. για την νέα αγωνιστική περίοδο;

Στόχοι της ομάδας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πολυπόθητη πρώτη θέση που θα μας δώσει την άνοδο στην Β’ εθνική.

Ερ: Πως βλέπετε το ροστερ της ομάδας και τις μεταβολές που υπάρχουν ;

Το ροστερ είναι ισάξιο αν όχι καλύτερο από πέρσι, είμαστε μια ομάδα που θα ξεκινήσει από το μηδέν, θα έχει από πέρσι πολλούς αθλητές αλλά θα έχει και νέους αθλητές οι οποίοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στο κλίμα της ομάδας, στο πως παίζει η ομάδα για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Ερ: Για την νέα χρονιά μια υπόσχεση για τον κόσμο του Κ.Α.Ο.Δ.  ;

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι σκληρή δουλειά και θυσία για την ομάδα

Φώτης Στυλίδης: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%

Αρχικά να ευχηθώ καλή μπασκετική χρονιά σε όλους τους συναθλητές όλων των κατηγοριών, μια νέα ομάδα, νέα παιδιά, νέα πρόσωπα με αρκετές φιλοδοξίες, αναμένεται να συντονιστούμε να ακούσουμε τα λόγια του coach  και να βγάλουμε στο γήπεδο το 100% που μπορούμε κάθε μέρα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε τον στόχο της άνοδο, ξέρουμε έχουμε ένα μακρύ δύσκολο δρόμο αλλά είμαι σίγουρος ο προπονητής μας θα μας ετοιμάσει κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι.

Πηγή: KAOD Web Tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *