Ξεκινάει την προπονητική του καριέρα ο Αλεχάνδρο Ρουμπιέρα στα τμήματα υποδομής της Körfuknattleiksdeild Snæfells  στην Ισλανδία

Την προπονητική του καριέρα ξεκινάει ο Αλεχάνδρο Ρουμπιέρα ο πρώην παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ. που κέρδισε όλους τους ανθρώπους την φετινή χρονιά στην Δραμινή ομάδα για το ήθος του και την εργατικότητα. Έτσι, απο την νέα σεζόν θα βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της Sn æfell όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζει τις κινήσεις ο Körfuknattleiksdeild Snæfells 

Προπονητής του γυναικείου πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Αλεχάντρο Ρουμπιέρα. Ο Alex, όπως συνήθως αποκαλείται, έχει καλό υπόβαθρο στην προπονητική junior αλλά αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά ως προπονητής πρωταθλήματος. Είναι ένας φιλόδοξος προπονητής με διασκεδαστική προσέγγιση στο παιχνίδι. Θα αναλάβει τη νεανική ομάδα του Sn æfell και το σχέδιο είναι να χτίσει ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Ο Άλεξ θα παίξει και στο ανδρικό πρωτάθλημα και έχει εμπειρία στην Ισλανδία. Έπαιξε με τον Brei ðablik στο 1. τμήμα 21/22 και ήταν μέρος της ομάδας που έφτασε στην κατηγορία εκείνη τη χρονιά. Την επόμενη χρονιά έπαιξε με την Βέστρι στην κορυφαία κατηγορία και απέδωσε σπουδαία νούμερα. Ο Άλεξ μετά πήγε στη Σουηδία και έφτασε στην κορυφαία κατηγορία με τη Χέλσινγκμποργκ τη σεζόν 22/23 όπου σκόραρε 14 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 26 παιχνίδια. Ο Alex έρχεται να βοηθήσει τη νεαρή ομάδα του Sn æfell να βελτιωθεί σε ρυθμό με τους στόχους της ομάδας.

Ο Αλεχάντρο Ρουμπιέρα θα φτάσει στη χώρα στα μέσα Αυγούστου και θα ξεκινήσει προπόνηση και με τις δύο ομάδες.

Ο Daníel, πρόεδρος του Sn æfell, λέει ότι είναι πολύ χαρούμενος που πέτυχε αυτό το συμβόλαιο και ελπίζει ότι ο Alex θα προωθήσει και τις δύο ομάδες του Sn æfell.

ΔΣ ΚΚΔ. Ο Sn æfell θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να ευχαριστήσει τον Baldri niorleifsson για την εξαιρετική δουλειά για τον σύλλογο και τον ανεκτίμητο χρόνο ως προπονητής του συλλόγου. Ευχαριστούμε για εμάς Baldur ❤🙏

Πάμε Sn æfellσε όλο τον κόσμο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *