Την Κυριακή με Ασπίδα Ξάνθης ο Κ.Α.Ο.Δ. με στόχο την νίκη | Συνεχίζονται τα γνωστά προβλήματα για τους πράσινους

Με την 10η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή η Γ’ Εθνική του Μπάσκετ εκεί που ο Κ.Α.Ο.Δ. θα φιλοξενήσει την Ασπίδα Ξάνθης στις 17:00 το απόγευμα.

Η Δραμινή ομάδα προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στον Πολύγυρο με αντίπαλο τον Α.Ο. Γαλάτιστας, παιχνίδι που σημείωσε την 8η νίκη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. προετοιμάζεται κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι με κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών καθώς από την περασμένη εβδομάδα είναι εκτός δράσης ο Φώτης Στυλίδης με πρόβλημα στον αστράγαλο, παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Σταύρος Κουμλέλης που αποχώρησε τραυματίας στο περασμένο παιχνίδι με τον Α.Ο. Γαλάτιστας, ενώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Φώτης  Καβαργύρης που αποχώρησε και αυτός με διάστρεμμα από την προπόνηση της Τετάρτης.

Από εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι ετοιμοπόλεμοι με τους Θοδωρή Γρηγοριάδη και Δούκα Γρούδο να έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν με αποτέλεσμα να είναι στην διάθεση του Νίκου Γρηγοριάδη έτοιμοι και υγιείς.

Σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γρηγοριάδης δήλωσε:

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο που βρίσκεται διαχρονικά στις εθνικές κατηγορίες.

 Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *