Κ.Α.Ο.Δ: Και την νέα χρονιά με την ίδια πετυχημένη συνταγή με έμφαση τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου

Η αγωνιστική περίοδος 2022-2023 ήταν κομβική για την ομάδα του Κ.Α.Ο.Δ.. Με ποιοτικό κορμό και ελάχιστες ποιοτικές προσθήκες με παίκτες ουσίας σε θέσης που χρειαζόταν η ομάδα με τον Κ.Α.Ο.Δ. να καταφέρνει :

– Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική παίζοντας όμορφο και ανταγωνιστικό basketball.

– Την ανάδειξη παικτών από την Δράμα και των γύρο περιοχών.

– 5 νεαροί παίκτες από τα τμήματα υποδομών πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής με την ανδρική ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

– Την ενσωμάτωση εξειδικευμένων προπονητών στις αναπτυξιακές ηλικίες και ενός Σέρβου προπονητή με θητεία στον Ερυθρό Αστέρα εκσυγχρονίζοντας με αυτό τον τρόπο τις ακαδημίες του Συλλόγου

– Αξιοζήλευτη  πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Κ.Α.Ο.Δ.

– Δημιουργία γυναικείου τμήματος με τμήματα Μινι Κορίτσια, Πακορασίδων Β και Παγκορασίδων Α.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. την περσινή χρονιά κατάφερε όλους τους στόχους του σε όλες τις κατηγορίες και έχτισε μια βάση από την οποία σκοπεύει να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια, με βάση πάντα τις ακαδημίες αφού άλλωστε στην επαναλειτουργία του συλλόγου τα αναπτυξιακά τμήματα ήταν αυτά που έδωσαν πάλι ζωή στον Κ.Α.Ο.Δ.

Ο φετινός στόχος του Κ.Α.Ο.Δ. είναι να ξεφύγει απο τα στενά όρια της Δράμας και γενικότερα από τα όρια της Περηφέρειας της ΑΜ-Θ.

Να αρχίσει να καταξιώνεται ως μια αναγνωρισμένη υπολογίσιμη δύναμη στις αναπτυξιακές ηλικίες πανελλαδικά και για αυτόν τον λόγο η διοίκηση του Κ.Α.Ο.Δ. έχει επενδύσει στους προπονητές του Συλλόγου καθώς έχει φέρει στην πόλη ως υπεύθυνο αναπτυξιακών τμημάτων τον Σέρβο Βουκασίν Μάντιτς που την περσινή χρονιά κατάφερε να εξελίξει αθλητές και να ανδρωθούν με την συμμετοχή τους στην πρώτη ομάδα. Επίσης ο Κ.Α.Ο.Δ. έχει στις τάξεις του και έμπειρους προπονητές όπως ο Ιάκωβος Κακατσίδης, καθηγητής φυσικής αγωγής με μεγάλη θητεία στους πάγκους και στα παρκέ, τον Χρήστο Καρατζά καθηγητή φυσικής αγωγής χρόνια εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και την Βασιλική Ηλιάδου ως προπονήτρια στα γυναικεία τμήματα του Συλλόγου καθώς είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Τέλος, εξίσου σημαντικό είναι οτι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Νίκος Γρηγοριάδης παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια του παιδικού και εφηβικού τμήματος και καλεί αθλητές στην πρώτη ομάδα ώστε να παίρνουν  ευκαιρίες  και ένα κίνητρο για την εξέλιξη τους στο άθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *