Κ.Α.Ο.Δ. – Γ.Α.Σ. Κομοτηνής: Την Κυριακή στις 17:00 για  το πρώτο βήμα ανόδου στην Β’ Εθνική

Την Κυριακή στις 17:00 ο Κ.Α.Ο.Δ. θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Κραχτίδη τον Γ.Α.Σ. Κομοτηνής για το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Γ’ Εθνικής.

Να θυμίσουμε ότι η άνοδος κρίνεται στις 3 νίκες και οι δύο ομάδες έχουν από μια από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ψάχνουν δύο νίκες στην σειρά των τελικών.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και υπάρχει καλή ψυχολογία στον Σύλλογο και αισιοδοξία για την άνοδο στην Β’ εθνική.

Ο Νίκος Γρηγοριάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα καθώς έχει δει να επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι : Πασχάλης Παπαπασχάλης, Σταύρος Κουμλέλης, Θόδωρος Γρηγοριάδης , Μάκης Γαϊτανίδης, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Στέργιος Μαρκόπουλος και για τον αν χρησιμοποιηθεί θα αξιολογηθεί λίγο πριν το παιχνίδι.

Η διοίκηση του Κ.Α.Ο.Δ. απευθύνει κάλεσμα στο κόσμο της ομάδας για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών της ομάδας και να κατακλείσουν το κλειστό γυμναστήριο Κραχτίδης.

Τέλος για αυτό το σημαντικό παιχνίδι ο αρχηγός του Κ.Α.Ο.Δ. Φώτης Στυλίδης και ο παίκτης της ομάδας Δούκας Γρούδος δήλωσαν:

Φώτης Στυλίδης παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ.:

Έχουμε να φτάσει στην τελική ευθεία για να πετύχουμε τον στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς. Πιστεύω ότι η αρχή είναι η ήμισυ του παντός και σίγουρα θέλουμε να αρχίσουμε τους τελικούς με νίκη ώστε σίγουρα να έχουμε στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια το πλεονέκτημα της έδρας.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν καλό και δύσκολο αντίπαλο και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Καλώ όλους τους φίλους της ομάδας να έρθουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας.

Δούκας Γρούδος παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ. :

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και επικρατεί ψυχολογία νικητή.  Πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά και έχουμε καθαρό μυαλό μπορούμε να φτάσουμε στην νίκη, έχοντας και το πλεονέκτημα της έδρας. Η χαρά κάθε παίκτη είναι να αγωνίζεται σε γεμάτα γήπεδα και εμείς περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μια σημαντική νίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *