Α.Ε. Αμπελοκήπων – Ακρ. Κ. Νευροκοπίου 1-3: Νίκη σωτηρίας για τον Ακρίτα

Μεγάλη νίκη στην μάχη της παραμονής πέτυχε την Τετάρτη το Κ. Νευροκόπι στην δύσκολη έδρα των Αμπελοκήπων στο γήπεδο Κραχτίδη.

Ο Ακρίτας ήθελε την νίκη για να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην σωτηρία, ενώ η ομάδα των Αμπελοκήπων έπαιξε για την ιστορία της και το γόητρο της και ήταν ανταγωνιστική στο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι μπήκαν καλύτερα οι γηπεδούχοι έχοντας την κατοχή της μπάλας, όμως το Νευροκόπι ήταν αυτό που είχε τις ευκαιρίες και απείλησαν με το μακρινό σουτ του Μπάτζιου και με την κεφαλιά  του Μιχαηλίδη, χωρίς να ανησυχήσει τον Κανάκη.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν με Καραγκιοζίδη και Τέλο χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 30’ μεγάλη ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους όταν ο Άλλα έκανε την μακρινή μπαλιά η μπάλα έφτασε στον Τέλο βγήκε τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 35’ ωραία ενέργεια του Τολμαϊδή που πέρασε 3 παίκτες μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 0-1 για το Νευροκόπι, το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι με το καλημέρα έκαναν το 1-1 με τον Τσερκέζο, όταν ο Τέλο έβγαλε την σέντρα από αριστερά ο με κεφαλιά ο έμπειρος παίκτες των γηπεδούχων έφερε το ματς στα ίσια.

Στην συνέχεια οι Αμπελόκηποι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με το Νευροκόπι να χτυπάει κυρίως με αντεπιθέσεις.

Στο 69’ ο Σέγκος έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι στην επαναφορά η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα με τον Κώστα Κυσσίδη να απομακρύνει.

Στο 70’ ο Τολμαϊδης θα παίξει τον Σωρηρόπουλος και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2 για το Νευρκόπι.

Στο 90’ ο Σέγκος θα βγει τετ α τετ θα περάσει τον τερματοφύλακα και με περιπετειώδη τρόπο θα κάνει το 1-3 για τους φιλοξενούμενους, το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι:  Τέλο, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος και Καραγκιοζίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: Μιχαηλίδης, Μπάτζιος και Τολμαϊδης.

Α.Ε. Αμπελόκηποι(Τεξίζογλου): Κανάκης, Τσάνης, Άλλα, Βσιλειάδης, Κυσσίδης Κ., Μουρατίδης, Τέλο, Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Καραγκιοζίδης, Κυσσίδης Αθ.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Τσερκέζος, Χειλίδης, Μίτρε,Χασιλίδης, Δαφνάκης.

Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου(Βασιλειάδης): Ωραιόπουλος, Αμπατζίδης, Ζυρινίδης, Τσενεκλίδης, Μιχαηλίδης, Χατζηλαζαρίδης, Σέγκος, Σωτηρόπουλος, Κεσόπουλος, Μπάτζιος, Τολμαϊδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Κιοσέογλου, Σανταρίδης, Μεσελίδης, Κιοσέογλου, Σέγκος Κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *