A’ ΕΠΣ Δράμας: Όλα τα νέα από τους 16 διεκδικητές | Τα πάρε δώσε των ομάδων

Οι ομάδες της Α’ ΕΠΣ Δράμας προετοιμάζονται πυρετωδώς για να επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο με το μεγαλύτερο μέρος των ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί . Η Dramasport σας παρουσιάζει τα πάρε δώσε των ομάδων στην Α’ ΕΠΣ Δράμας όπως έχουν μετά τις επίσημες ανακοινώσεις και όχι μόνο, δείτε αναλυτικά στο πλήρη ρεπορτάζ της Dramasport και του Δημήτρη Μπουτζέκη πως είναι η κάθε ομάδα και τι νέα υπάρχουν.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Γ.Σ.

Οι Υπέρ πρωταθλητές λίγο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Φώτη Χατζηκυριάκου.

Με την ομάδα ανανέωσαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές καθώς συνεχίζουν οι: Αβραάμ Γιάννης, Αστερίου Χρήστος, Γουνατίδης Θεόφιλος, Περσιανλής Λευτέρης, Ρούσσος Δημήτρης, Αντωνιάδης Κώστας, Ευκαρπίδης Σάββας, Γεωργιάδης Κώστας, Καλαϊτζής Δημήτρης, Τσακμακίδης Κώστας, Τόπι Μάριους, Παπαμιχαήλ Θεοφάνης, Λίπο Κλέο , Αθανασιάδης Δημήτρης, Τσακμακίδης Αριστείδης, Καρακάσης Κώστας, Κέντογλου Λευτέρης, Παυλίδης Νίκος, Μωυσίδης Γρηγόρης, Κωνσταντινίδης Γιώργος, , Χατζήογλου Θόδωρος, Παγώνης Θοδωρής, Βοσκοπούλλι Ντάνιλ, Μανλής Γιώργος, Καλαϊτζίδης Λεωνίδας, Ματζιάρης Αντώνης, Παναγιωτίδης Νίκος, Πετρόπουλος Μιχάλης.

Αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Ιωαννίδης Άγγελος ενώ πολύ πιθανόν να αποκτηθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, ενώ από την ομάδα αποχώρησαν οι: Χρήστος Παναγιώτου (Αλιστράτη) και Βασίλης Ματσιώρης (Αλιστράτη), ενώ στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας προστέθηκε ο Κυριάκος Καρίπης ως προπονητής Τερματοφυλάκων. έ

Τέλος η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσεις στις 01/08/2022 ημέρα Δευτέρα.

 ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Σίγουρα οι πρωταθλητές των ανανεώσεων και μεταγραφών είναι η Δόξα Πετρούσας που από πολύ νωρίς ανακοίνωσε τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές της.

Με την ομάδα φυσικά ανανέωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης που την περσινή χρονιά έκανε πολύ καλή χρονιά με την Πετρούσα να ξεχωρίζει και μετά την περσινή ανανέωση του ρόστερ με πολλά νεαρά παιδιά κατάφερε στον πρώτο γύρο να τερματίσει πρώτη ενώ στα play off να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τερματίζοντας τελικά στην 3η θέση.

Με την ομάδα ανανέωσαν οι: Σταύρος Κυριακίδης, Ντόμπρος, Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Τόλιος, Κυριάκος Ζεδαμάνης, Γιώργος Γαιδατζής, Βαγγέλης Γάιδας, Γιώργος Γεωργιάδης, Κώστας Αυγητίδης, Λάζαρος Ξενίδης, Γιώργος Κύρτσης, Αστυάναξ Μιχαηλίδη, Κωνσταντίνο Ζεδαμάνη, Κωνσταντίνο Τόλιο, Καλλέργης.

Στην ομάδα μεταγράφηκαν οι: Θανάση Χαρπαντίδης, Μπάμπης Χατζησαββίδης, Νίκος Κοκοτσακης, ενώ παρελθόν μπορεί θεωρούνται χωρίς όμως ακόμη να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο οι: Σιδηρόπουλος Θόδωρος, Ταχτσόγλου Κώστας, Γεωδαμλής Δήμος, Ουζούνης Γιώργος.

ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ

Στην Κ. Βρύση παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Δημήτρης Βασιλειάδης που ήταν προπονητής της ομάδας για 3 σεζόν, που ανέλαβε τελικά τον Άρη Μικροχώριου.

Νέος προπονητής είναι ο Κώστας Παχατουρίδης που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο η ομάδα να κερδίσει την σωτηρία της και την διάκριση της και φέτος στην Α’ ΕΠΣ Δράμας.

Με την ομάδα ανανέωσαν οι γνωστοί άγνωστοι: Αβράμης Βασίλης, Μπαλτζιδης Μάκης Τσακίρης Μαρίνος, Δάφτσιος Χρήστος, Δάφτσιος Θανάσης, Δάφτσιος Νίκος, Λάμπρου Δημήτρης, Βογόγιας Βασίλης, Κόττας Γεώργιος του Μιχαήλ, Μπούτιος Μάρκος, Γούργουλης Κωνσταντίνος και ο Ρωμαίος Μιχάλης Κωνσταντινίδης.

Στην ομάδα μεταγράφηκαν οι: Αβραμης Πέτρος του Νικολάου, Γραμμάτης Κωνσταντίνος, Βέργας Γεώργιος, Βόλακλης Νικόλαος,  Καρασαβίδης Ηλίας.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

H Δόξα Βώλακα με υψηλούς στόχος και την φετινή χρονιά ξεκίνησε χθές Πέμπτη 21/7/2022 την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο υπο την καθοδήγηση του νέου της προπονητής (στην επιστροφή του στην ομάδα μετά από περίπου 10 μήνες) Λευτέρη Ροδίτη.

Στην ομάδα δεν συνεχίζει ο Χρήστος Αθανασιάδης που οδήγησε την ομάδα μέχρι τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας για 3η φορά στην ιστορία της.

Το μεγαλύτερο μέρος του ροστερ συνεχίζει, ενώ μέχρι πρότινος η μόνη μεταγραφή που έχει ανακοινωθεί είναι αυτή του Νίκου Στάϊκου από την Δόξα Δράμας.

Η ομάδα ψάχνεται για να εμπλουτίσει το ροστερ της με 2-3 μεταγραφές που θα προσφέρουν ποιότητα στην ομάδα του Βώλακα.

Παρελθόν από την Δόξα Βώλακα αποτελούν οι: Άγγελος Μπόσκος(Αμπελόκηπους) και Παύλο Τσιμισκίδη (Ν. Αμισό).

Με την ομάδα ανανέωσαν οι: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΒΙΖΥΗΝΟΣ ΡΑΔΟΣ, ΔΕΡΜΕΝΤΖΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ ΣΑΚΗΣ, ΚΑΡΠΙΤΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΥΜΤΣΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΛΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΡΙΓΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΙΡΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ ΗΛΙΑΣ, ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ, ΠΑΓΚΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΠΑΪΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΤΣΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΣΕΒΔΙΛΗΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΣΕΝΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΙΓΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΓΓΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΣΤΑΪΚΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΤΑΪΚΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

 ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ           

Στην Ν. Αμισό και την φετινή χρονιά ψάχνουν την διάκριση της ομάδας μέσα από τους νεαρούς ποδοσφαριστές της ομάδας με στόχο να αποκτήσουν εμπειρίες και να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί.

Για ακόμη μια χρονιά συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας ο ικανότατος Γιώργος Πολυχρονίδης, που είναι ο εκλεχτός της διοίκησης.

Στην ομάδα συνεχίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας εκτός του Χρήστου Μπαντή (Καλαμώνας), Γιώργου Μουχτάρη. Με την ομάδα ανανέωσαν οι: Νίκο Παπακωνσταντινου, Δημήτρη Λαμπρινουδακη, Ζαγιακου Παναγιώτης, Αθανασιάδης Θέμης, Πουλας Μιχάλης, Φερσιζιδης Περικλής, Χατζόπουλος Κώστας, Σιλλος Κωνσταντίνος, Λιτός Χρήστος, Άγγελο Βραμεντζαλη, Χριστόφορο Καρακασιδη, Βασίλη Κανταρτζη.

Ενώ οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι  : Τσιμισκιδης Παυλος, Δημήτρης Μπιαζακης και Βασιλειάδη Παύλο.

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Ακόμη στο Κ. Νευροκόπι δεν έχουν ανακοινώσει τον προπονητή και ψάχνουν έναν προπονητή ο οποίος να ταιριάζει στα θέλω της ομάδας και να μπορεί να δουλέψει με όρεξη τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Επίσης πρόκειται να κάνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές το βήμα στον Βαθύτοπο για να στηρίξουν την νέα προσπάθεια της ομάδας.

Με την ομάδα ανανεώσαν οι: Αλεξιου Γιάννης, Ωραιοπουλος Νίκος,Ζυρινιδης Τασος, Σεγκος Θανάσης, Τολμαιδης Δημήτρης, Σεγκος Κωστας, Σαρδαριδης Βλαδιμηρος, Εξουζιδης Στέφανος, Τσαλουκιδης Γιάννης, Χατζηλαζαριδης Σωκράτης, Μεσελιδης Στελιος.

Από την κ15 ανεβαίνουν στην Ανδρικη ομάδα Τσορλης Θανάσης Χαλκίδης Νίκος Τοτικος Τασος Χαλκίδης Λαζαρος

Το επόμενο βήμα σε τμήματα υποδομής κάνουν οι: Ζαντζας Νίκος κ17 Λεβαδειακο, Τσακιρης, Γιώργος κ19 Λεβαδειακο

Παρελθόν αποτελούν οι: Γαλοπουλος Γιωργος, Αμπατζιδη Γιαννης,Σωτηροπουλος Άρης

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν αρκετές επίσημες ανακοινώσεις για την ομάδα σύντομα όμως φαίνεται να χάνεται πολύτιμος χρόνος.

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Οι κυπελλούχοι Δράμας με νέο Δ.Σ. είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν και την φετινή χρονιά.

Στον πάγκο της ομάδας συνεχίζει ο Λάζαρος Μουρατίδης με όλο το staf της ομάδας.

Με την ομάδα θα ανανεώσει το βασικό της κορμό και ενδέχεται να γίνουν κάποιες μεταγραφές ουσίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι λόγω των εκλογών που υπήρχαν στον σύλλογο αρκετά σημαντικά θέματα καθυστέρησαν με την νέα διοίκηση να προσπαθεί να καλύψει τον χαμένο χρόνο.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας ο Μιχάλης Τσοκακτσίδης μετά την επιτυχημένη χρονιά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν αποχωρήσεις από την ομάδα καθώς στην πόρτα της αποχώρησης για να ψάξουν το βήμα παραπάνω οι: Παύλος Χατζηδημητρίου(Δόξα Δράμας), Χαραλαμπίδης, Πάππος και Γιάννης Περσίδης.

Με την ομάδα έχουν ανανεώσει 15 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Τσερκέζος, , Καραγκιοζίδης , Μελίδης , Μίτρε , Κυσσίδης Κ. , Κυσσίδης Θ. Γιαγκάζογλου, Τρελόπουλος , Χατζηδημητρίου Α., Μπεσίκας, Κάζης, Γεωργιάδης, Παπουνίδης , Παπαδόπουλος, Σεξενιδης.

Οι ομάδα μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει δύο μεταγραφές και συγκεκριμένα την απόκτηση του Άγγελο Μπόσκου από τον Βώλακα και την απόκτηση του Χαράλαμπου Βασιλειάδη από τον Άγ. Αθανάσιο.

M.A. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ανανέωσαν με την ομάδα του Μ.Α. Αγ. Αθανασίου ο βασικός κορμός του Συλλόγου όπως επίσης στην ομάδα συνεχίζει ο Κώστας Πελικπασίδης που ανανέωσε με την ομάδα για 4η σεζόν. Αναλυτικά οι 16 ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν και την νέα χρονιά, οι οποίοι είναι: Νίκος Παπαδόπουλος, Κούρτογλου Ραφαήλ, Γιάννης Στεργιανός, Τουματζίδης Δημήτρης, Παπαζώτος Γιώργος, Καραγιαννίδης Δήμος, Ζεκερίδης Αβραάμ, Τουματζίδης Ανέστης, Σκάρογλου Δημήτρης, Παπαλαζάρου Θόδωρος, Ευθυμιάδης Α., Μουρουζίδης Γρηγορης, Δημητριάδης Χρήστος, Ζαπουνίδης Γιάννης, Μπαμπασαλί Αλί, Δημητριάδης Αλέξανδρος.

Προωθούνται 3 νεαροί από την ακαδημία της ομάδας, οι οποίοι είναι: Χασκιωλης Βασίλης, Μαυρίδης Γιώργος, Μουζάκου Φώτης.
Τέλος οι ομάδα έχει κλείσει 4 μεταγραφές οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Παρελθόν απο την ομάδα αποτελεί ο Βασιλειάδης που πήρε μεταγραφή στην Α.Ε. Αμπελοκήπων

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ     

Με την ομάδα ανανέωσε ο προπονητής της ομάδας Στράτος Κονταξής, στο μεταγραφικό παζάρι φαίνεται ότι θα γίνουν ή έχουν γίνει 4-5 καλές μεταγραφές οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Επίσης με την ομάδα ανανέωσαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν το περσινό ρόστερ, ενώ περισσότερα θα γνωρίζουμε το επόμενο διάστημα.

 ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

Το μόνο σίγουρο στον Καστρινό είναι ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Τάσος Λευκόπουλος για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στον Καστρινό υπάρχουν κάποια διοικητικά θέματα τα οποία θα ξεπεραστούν και άμεσα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας.

 Πολλές ομάδες φλερτάρουν με νυν παίκτες της ομάδας και σίγουρα περιμένουμε την τελική έκβαση για τον μέλλον του Καστρινού.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ        

Ο Ορφέας Χωριστής βάζει για ακόμη μια χρονιά ψηλά τον πήχη καθώς έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές με παίκτες από τον πάνω ράφι.

Με την ομάδα συνεχίζει ο νεαρός και ελπιδοφόρος προπονητής Ηλίας Παντζιαρίδης, ενώ με την ομάδα ανανέωσαν οι: Κουμπρόγλου Αλέξιος, Παπαεμμανουήλ Κώστας, Αραμπατζής Αθανάσιος, Αμανατίδης Γιάννης, Τσοχαταρίδης Αντώνης, Τζιρίτης Παναγιώτης, Αθανασίου Σάββας, Αμαραντίδης Κυριάκος, Μελισσίδης Χρήστος, Κάππας Αχιλλέας, Μυλωνάς Νίκος, Τόσιογλου Θέμης, Καλλέργης Κώστας, Κεσίδης Χρήστος, Κεσίδης Παντελής, Φανέλης Δαμιανός , Μανωλεσάκης Χρήστος, Καρύπης Σταύρος, Γρηγοριάδης Νίκος, Μερτζανάκης Θάνος, Μαυρίδης Αναστάσης, Βουτσινάς Μάριος.

Νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας αποτελούν οι: Δούμπλατζης Μιχάλης Αλέξης Ουζούνης, Σπύρος Κοντογιάννης και Κιουμουρτζής Κώστας, ενώ πρόκειται να αποκτηθούν ακόμη 2-3 ποδοσφαιριστές καθώς το ρόστερ δεν έχει κλείσει.

ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

Νέος προπονητής στην Καλλίφυτο είναι ο έμπειρός Θωμάς Ματρακούκας στην επιστροφή του μετά από περίπου 8 χρόνια.

Με τον Θωμά Ματρακούκα η Καλλίφυτος έχει αποκτήσει το μοναδικό κύπελλο στην ιστορία της ενώ είχε κάνει καλές πορείες τις σεζόν που ήταν στον πάγκο.

Με την Καλλίφυτο  έχουν ανανεώσει οι: ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΧΟΝΔΡΟΠΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΑΧΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΕΡΣΙΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ ΝΩΝΤΑΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΛΠΑΚΗΣ, ΤΣΕΛΑ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΛΑΤΣΙΔΗΣ , ΠΑΦΡΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ, ΠΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΛΑΚΑΔΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Επίσης έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του Ακράμ Σεμπελίδη από την Κ. Βρύση και του Κωνσταντίνου Ταχτσόγλου από την Δόξα Πετρούσας.

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Στον Ξηροπόταμο συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας ο Αντώνης Παπάζης και με την ομάδα ανανέωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της περσινής πετυχημένης χρονιάς εκτός από τους Πολυχρονίδη, Τότσιου, Καρασαββίδη Ηλία και Τοσουνογλου.

Κάποια μεταγραφή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι που ενδέχεται να γίνει σύντομα.

 ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ

Για τους πρωταθλητές παρελθόν αποτελεί ο έμπειρος προπονητής Μπαμπης Ζεκερίδης που οδήγησε την ομάδα και πάλι στην Α’ ΕΠΣ. Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Βασίλης Σαρακασίδης με προηγούμενη ομάδα τον Άρη Φωτολίβους.

Από τον Καλαμώνα υπήρχαν κάποιες αποχωρήσεις παικτών  όπως ο Τάσος Παναγιώτου και κάποιοι ακόμη οι οποίοι πρόκειται να αποχωρήσουν κυρίως λόγο της αλλαγής ημέρας αγώνα.

Επίσης η ομάδα ανακοίνωσε 6 μεταγραφές καθώς τα κιτρινόμαυρα την νέα χρονιά θα φορούν οι: Χρήστος Μπαντής, Αστήρ Μπαϊρακτάρη, Αποστόλης Βουβαλιδης, Γιώργος Χατζηπουργανης, Παναγιώτης Πουλας και Νίκος Καγιαογλου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ

Συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας ο Κωνσταντίνος Καραμπατζάκης για ακόμη μια χρονια, ενώ ανανέωσαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα.

Με την ομάδα ανανεώσουν οι: ΚΑΡΑΚΑΚΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΙΧΛΑΚΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ Χ., ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ, ΖΟΡΜΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΛΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Θ., ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗΣ Χ., ΜΟΥΛΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΛΕΣ Κ, ΚΟΥΤΛΕΣ Θ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΜΠΟΛΗΣ Δ, ΔΟΥΡΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ,ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Ν.

Οι νέοι παίκτες της ομάδας είναι οι: Βασίλης Ματσιώρης, Χρήστος Παναγιώτου , Ιωάννης Πολυζώνης, Γιάννη Ντόβα, Τάσο Παναγιώτου και Κώστα Δαφνάκης

 Τέλος παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι: Κονδυλίδης Σάκης, Μυλωνάς Α. και Μπουγιουκλής.

**** Για τυχόν λάθη, είναι λάθη εκ παραδρομής και οχι κάτι εσκεμμένο!!!!

Δείτε στον παρακάτω πίνακα πότε ξεκινάει η κάθε ομάδα προετοιμασία και ποιός θα είναι ο προπονητής της σε κάθε ομάδα.

Αναλυτικά :

ΟΜΑΔΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΠ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥΔΕΥΤΕΡΑ 1/8/2022
Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΚΤΣΙΔΗΣΔΕΥΤΕΡΑ 1/8/2022
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣΔΕΥΤΕΡΑ 1/8/2022
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΛΑΖΑΡΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣΔΕΥΤΕΡΑ 2/8/2022
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣΠΕΜΠΤΗ 21/07/2022
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΗΛΙΑΣ ΠΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣΤΕΤΑΡΤΗ 27/7/2022
ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΟΥΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣΔΕΥΤΕΡΑ 25/07/2022
Μ.Α. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΔΕΥΤΕΡΑ 25/07/2022
Μ.Α. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΙΚΠΑΣΙΔΗΣΔΕΥΤΕΡΑ 1/8/2022
ΔΟΞΑ ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Α.Ε. Κ. ΒΡΥΣΗΣΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ  ΔΕΥΤΕΡΑ 1/8/2022
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕΔΕΥΤΕΡΑ 8/8/2022
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣΔΕΥΤΕΡΑ 25/7/2022
ΕΘΝ. ΑΣΤΗΡ. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΘΩΜΑΣ ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑΣΔΕΥΤΕΡΑ 1/8/2022
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣΔΕΥΤΕΡΑ 1/8/2022
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣΔΕΥΤΕΡΑ 25/07/2022

Δημήτρη Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *