Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με κρίσιμες αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά στην Α’ κατηγορία: Ξεχωρίζουν Δοξάτο – Βώλακας, Νέα Αμισός – Καλλίφυτος και Νευροκόπι – Χωριστή

Με την 23η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο στις 17:00 το πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας του νομού μας.

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και μπορεί από αυτή την αγωνιστική να λείπει το πολύ μεγάλο ντέρμπι, έχει όμως κρίσιμες αναμετρήσεις και για την μάχη του τίτλου και της αποφυγής του υποβιβασμού.

Αυτή την αγωνιστική ρεπό έχει η Α.Ε. Καλαμπακίου και πάμε να δούμε αναλυτικά τα 7 παιχνίδια της αγωνιστικής:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Πρώτη αγωνιστική που ο πρωτοπόρος Βώλακας καλείται να υπερασπιστεί την πρωτιά που έχει πάρει από την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι σε μια ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία στα δύο τελευταία παιχνίδια και φυσικά παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σημαντικό παιχνίδι με βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες στο γήπεδο Φτελιάς που χρησιμοποιούν ως έδρα οι γηπεδούχοι.

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ

Η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς στο πρωτάθλημα από την Προσοτσάνη ήταν ο Μακεδονικός Αλιστράτης στο 1-1 του πρώτου γύρου.

Τώρα βέβαια οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές με τους γηπεδούχους να είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και μη έχοντας περιθώρια απωλειών μετά την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας στην Πετρούσα.

Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια, είναι αρκετά σφικτή ομάδα και με αυτή την τακτική θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί από το παιχνίδι επιδιώκοντας την έκπληξη όπως έκανε πριν δύο εβδομάδες με το 0-0 μέσα στη Χωριστή.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

Από τα πιο ενδιαφέροντα ματς στο λεκανοπέδιο, με τους γηπεδούχους να καίγονται για βαθμούς για να ξεφύγουν από την διαχωριστική ζώνη και τον Ορφέα να ψάχνει αντίδραση μια και μετά την ισοπαλία με την Αλιστράτη και την βαριά ήττα στην Καλλίφυτο έχει μείνει πολύ πίσω στη μάχη της κορυφής.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

Παιχνίδι παρόμοιας λογικής με αυτό του Νευροκοπίου με την διαφορά ότι οι φιλοξενούμενοι είναι σε αυτό το παιχνίδι που καίγονται για βαθμούς και όχι οι γηπεδούχοι.

Βέβαια η Νέα Αμισός απέδειξε και μέσα στην Αλιστράτη την προηγούμενη εβδομάδα ότι χτυπάει όλα τα παιχνίδια και βρίσκει κίνητρο να διεκδικήσει ακόμη και την 3η θέση από τον Ορφέα Χωριστής.

Από την άλλη μεριά ο Εθνικός Αστέρας με ψυχολογία στα ύψη μετά το εντυπωσιακό 4-1 απέναντι στην Χωριστή ψάχνει παντού βαθμούς για να ξεφύγει από την διαχωριστική ζώνη όσο περισσότερο γίνεται.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ

Γειτονικό ντέρμπι μεταξύ δύο καλών ομάδων του φετινού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο φινάλε μέσα στον Ξηροπόταμο και θα επιδιώξουν να επανέλθουν στις νίκες και να βελτιώσουν την θέση τους στη βαθμολογία, από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα με το νικηφόρο 3-0 απέναντι στο Νευροκόπι την προηγούμενη αγωνιστική και με λιγότερο άγχος θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Από τα πιο αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια της αγωνιστικής με τους γηπεδούχους να θέλουν να διατηρηθούν σε φόρμα ενόψει κυπέλλου και τους φιλοξενούμενους του Ξηροποτάμου να έχουν αρχίσει ήδη τις δοκιμές και να δίνουν ευκαιρίες και στα νέα παιδιά ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Α.Ε. ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Οι γηπεδούχοι ουραγοί στη βαθμολογία με 5 βαθμούς ψάχνουν κίνητρο στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος μήπως και αποφύγουν την τελευταία θέση έχοντας 5 βαθμούς μπροστά τους τον Μακεδονικό Αλιστράτης.

Από την άλλη μεριά η Δόξα Πετρούσας βλέπει αυτό το ματς ως μια ευκαιρία να ανέβει βαθμολογικά και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *