ΕΠΣ Κιλκίς Κ16 – ΕΠΣ Δράμας Κ16: Πανηγυρικά στην επόμενη φάση η Μικτή Δράμας

Την νίκη με 0-1 πέτυχε η Κ16 της Δράμας εκτός έδρας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Κιλκίς με σκορ 0-1.

Το χρυσό γκολ που χάρισε την πρόκριση στην Δράμα πέτυχε ο Κοντρόπουλος στο 36’.

Η Δραμινή ομάδα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, με το Κιλκίς στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης να πιέζει την Δραμινή ομάδα για την ισοφάριση με τον σύνολο του Μούλη Γρηγοριάδη να κρατάει το σκορ με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και την Δραμά να περνάει στις 16 καλύτερες ομάδες ως πρώτη στον όμιλο της.

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Κιλκίς Κ16: 1 ΤΕΡΖΙΔΗΣ 2 ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΔΗΣ  3 ΠΑΥΛΙΔΗΣ 4 ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ  5 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ 6 ΑΛΜΑΣΙΔΗΣ 7 ΚΟΤΣΙ ΝΤΕΜΗΣ 8 ΠΕΤΡΟΥΛΗΣ  9 ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ 10 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ 11 ΞΥΛΑΓΑΤΑΣ.

ΕΠΣ Δράμας Κ16: 1 ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ, 2 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ(62’ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ), 3 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ(ΖΥΡΙΝΙΔΗΣ), 4 ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, 5 ΤΟΛΙΟΣ, 6 ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ, 7 ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, 8 ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, 9 ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, 10 ΚΟΝΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, 11 ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ(71’ΝΟΑΡΔΟΣ).

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Ενωσιακό προπονητή Μούλη Γρηγοριάδη ο οποίο και μας δήλωσε:

Είμαστε πολύ χαρούμενη\οι για την πρόκριση της Κ16 στην επόμενη φάση και στις 16 καλύτερες ομάδες. Όμως θεωρώ μεγάλο επίτευγμα αυτά που κατάφερε η Κ14 και καταφέραμε αυτά τα παιδιά να τα κάνουμε ομάδα και μέσα από σκληρή δουλειά να τερματίσουν στην 2η θέση κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία.

Συνεχίζουμε με την κ16 και περιμένουμε τι θα γίνει και με την κ14 για το αν θα περάσει ως καλύτερη 2η, ενώ να τονίσουμε ότι από αυτή την προσπάθεια κρατάμε και το γεγονός ότι αγωνίστηκαν παιδιά που γεννήθηκαν το 2010 και σίγουρα είναι κέρδος για όλα αυτά που θέλουμε να πετύχουμε και του χρόνου και συνεχίζουμε με περισσότερη προσπάθεια και ζήλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *