Φίλιπποι Δοξάτου – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 0-0: Λευκή ισοπαλία και παράταση στην αγωνία

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος 
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Α’ κατηγορίας των πλειαουτ μεταξύ των ομάδων Δοξάτου και Νευροκοπίου με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν πλέον στους 12 βαθμούς και να έχουμε παράταση στην αγωνία τους για τη μάχη της παραμονής τρεις στροφές πριν το φινάλε. 


Το φιλμ του αγώνα Στο αγωνιστικό μέρος το Νευροκόπι μπήκε καλύτερα στο ματς και ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.Στο 21′ όμως η αποβολή του επιθετικού του Ακρίτα Μιχαηλίδη να απώθηση αντιπάλου άλλαξε τα δεδομένα του ματς.Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα του Δοξάτου και πάλι το Νευροκόπι στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο μέρος και στο φινάλε του είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Σέγκο να προηγηθεί στο σκορ.Πιο ισορροπημένη η κατάσταση στο β’ μέρος με τον φόβο της ήττας πάντα για τις δύο ομάδες και χωρίς τις πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Νέα δεδομένα και πάλι στο 83′ με το Νευροκόπι να μένει με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Ζάντζα με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλα και πάλι δεν άλλαξαν πολλά πράγματα και φτάσαμε στο τελικό 0-0 με ελάχιστες τελικές μπροστά στις δύο εστίες.

Φάσεις αγώνα 

Στο 8′ τετατετ λίγο πλάγια ο Ζαντζας προλαβαίνει την έξοδο του Καραγιαννίδη αλλά το πλασέ που κάνει φεύγει ελάχιστα άουτ.
Στο 9′ τετατετ ο Κιοσέγλου θα διώξει σωτήρια το πλασέ ο Καραγιαννίδης.


Στο 11′ κεφάλια του Μιχαηλίδη μέσα από την περιοχή άουτ.
Στο 17′ λάθος στην άμυνα του Ακρίτα, μακρινό έξυπνο σουτ του Κωνσταντινίδη ελάχιστα άουτ.
Στο 21′ τετατετ στην κόντρα ο Μιχαηλίδης θα τον νικήσει ο Καραγιαννίδης. Ένταση μεταξύ των παικτών και αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μιχαηλίδης γιατί απώθησε αντίπαλο.
Στο 45+4 καλό μακρινό σουτ του Σέγκου σωτηρία διώχνει σε κόρνερ ο Καραγιαννίδης.
Β μέρος Στο 83′ αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα ο Ζαντζας.
Στο 84′ παράλληλη έξυπνη σέντρα του Αποστολίδη η μπάλα πέρασε από όλους άουτ.
Στο 85′ σε γέμισμα του Τσενεκλίδη πέφτει στην περιοχή ο Τολμαιδης από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Καραγιαννίδη παίζεται από τον ρέφερι της αναμέτρησης. 

Τα στοιχεία του αγώνα 

Διαιτητής του αγώνα Βασίλης Χορόζογλου με βοηθός Αναστάσιο Μπουλή και Μανώλη Παστιάδη.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φίλιπποι Δοξάτου(Στράτος Κονταξής):Καραγιαννίδης Κώστας, Στοίλης, Καράνταης, Καραγιαννίδης Γιώργος, Νότας, Δημητριάδης, Παντίκογλου, Καρατζόγλου Μάριος, Κωνσταντινίδης, Μαργαριτίδης, Αποστολίδης.Στο β’ μέρος έπαιξε και ο: Κυριαζάκης 


Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Λευτέρης Ροδίτης):

Αλεξίου, Ζυρινίδης, Αμπατζίδης, Μαυρόπουλος Δημήτρης, Τσενεκλίδης, Μιχαηλίδης, Μπάτζιος, Σωτηρόπουλος, Σέγκος Θανάσης, Ζαντζας, Κιοσέογλου.Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Χατζηλαζαρίδης, Τολμαιδης και Μεσελίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *