Σούπερ ντέρμπι Βώλακας – Νευροκόπι στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής Καλή Βρύση – Καλαμπάκι και Αρκαδικός – Κουδούνια στα αμφίρροπα ματς

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Στο πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής η Δόξα Βώλακα φιλοξενεί στο γειτονικό ντέρμπι τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου, ενώ αμφίρροπη αναμέτρηση περιμένουμε και στο γήπεδο Καλή Βρύσης όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί το Καλαμπάκι.

Στη μάχη της παραμονής έχουμε δύο εξάποντα παιχνίδια στο Αρκαδικό με τον τοπικό Κεραυνό να φιλοξενεί τον Αστέρα Κουδουνίων και στη Νέα Κρώμνη όπου ο Ακρίτας υποδέχεται τους Φιλίππους Δοξάτου με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Καστρινός που εντυπωσιάζει πάει για το 4 στα 4 στο γήπεδο του με αντίπαλο την Καλλίφυτο, ενώ η Προσοτσάνη είναι το μεγάλο φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιο Αθανάσιο.Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει η Πετρούσα που υποδέχεται τον Άρη Φωτολίβους.

Στο γήπεδο Φτελιάς η Α.Ε. Κυργίων φιλοξενεί τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού σε μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.Τέλος εξάποντο παραμονής έχουμε και στο Αρκαδικό με τον Κεραυνό να υποδέχεται τον Αστέρα Κουδουνίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *