Πρώτη συνέντευξη του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Προσοτσάνης, Χρήστο Παναγιώτου

Χρήστος Παναγιώτου: Όταν ένας σύλλογος σαν τον Γ.Σ. Προσοτσάνης σε κάνει πρόταση δεν γίνεται να μην την αποδεχτείς

Στην DS και τον Δημήτρη Μπουτζέκη μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Προσοτσάνης, Χρήστος Παναγιώτου. Ο Χρήστος Παναγιώτου αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και την περσινή χρονιά με την ομάδα της Α.Ε. Κυργίων έκανα μια καταπληκτική χρονιά βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Ο Χρήστος Παναγιώτου μας αυτοσυστήθηκε σε νεαρή ηλικία όταν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα των Αμπελοκήπων σε νεαρή ηλικία, έχοντας μετά την ολοκλήρωση της αρκετές προτάσεις για ψηλότερα. Στην συνέχεια έπαιξε σε αρκετές ομάδες όμως μέχρι πριν 3 χρόνια ζύγιζε 20-25 κιλά βαρύτερος, όμως κατάφερε και τα έχασε και πλέον κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Χρήστος Παναγιώτου μίλησε για την νέα του ομάδα τον Γ.Σ. Προσοτσάνης για τον καινούργιο του προπονητή τον Φώτη Χατζηκυριάκου, τον Λευτέρη Ροδίτη τον Λάζαρο Μουρατίδη στην πρώτη του χρονιά ως ποδοσφαιριστής, για την χρονιά με την Α.Ε. Κυργίων, για την περιπέτεια του με τα παραπανήσια κιλά και τους λόγους που δεν έπαιξε ψηλότερα ποδόσφαιρο!!!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πως είναι τα συναισθήματα σου μετά την μεταγραφή σου στην Προσοτσάνη

Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην Προσοτσανη και δεν σου κρύβω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου ότι θελω να ξαναπάρω το πρωτάθλημα και η Προσοτσανη είναι η ομάδα που πιστεύω μπορεί να το καταφέρει.. 

Κρίνεις επιτυχημένη την περσινή χρονιά με την ΑΕ Κυργίων, τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο;

Κρίνω την χρόνια άκρως επιτυχημένη.. Τερματίσαμε στην τρίτη θέση που μέχρι τα Χριστουγγενα ήμασταν 3 βαθμούς πίσω απο τον πρώτο.. Με νεαρούς ποδοσφαιριστές και 5-6  έμπειρους παίχτες.. Όσο για το προσωπικό επίπεδο.. Πιστεύω ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές μου.. Και αυτό οφείλετε στον κ.Λαζαρο Μουρατιδη τον προπονητή που είναι master σε αυτήν την θέση του επιθετικού και με έμαθε λίγα από τα μυστικά του.

Σε εφηβική ηλικία ήσουν ένα από τα ταλέντα του Δραμινου ποδοσφαίρου παίρνοντας και το πρωτάθλημα με τους Αμπελόκηπους στην Α ΕΠΣ, τι πιστεύεις ήταν αυτό που έφταιξε και δεν έπαιξες σε υψηλότερο επίπεδο;

Όντως τι έφταιξε;

Για να παίξει κάποιος ποδόσφαιρο χρειάζεται  ικανότητα αλλά και τύχη, είχα προτάσεις για να εξελιχθώ και σήμερα να βρίσκομαι σε υψηλότερο επίπεδο, όμως οι συγκυρίες και οι καταστάσεις όταν ήμουν στην ηλικία που έπρεπε δεν ήταν κατάλληλες, ευχαριστώ πάντως τους προπονητές μου στις δύο τελευταίες ομάδες που μου έμαθαν πραγματικά πως πρέπει να είναι ένας προπονητής.  Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι οι μεγάλες ομάδες του νόμου να πιστεύουν στα παιδιά της Δράμας. 

 Πως είναι σαν προπονητής ο Λάζαρος Μουρατίδης;

O Λαζαρος πραγματικά είναι εντυπωσιακός, λένε ότι όταν είσαι καλός ποδοσφαιριστής δεν γίνεσαι καλός προπονητής.. Λάθος,  Πιστεύω όλο το μέλλον είναι μπροστά του. Και δεν θα αργήσει να αναλάβει και την Δόξα. Όπως λέω με μερικούς φίλους. Θα γίνει ο Σολσκερ της Δόξας. Να το θυμάστε!!! 

 Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση της Προσοτσάνης;

Δεν γίνεται μια ομάδα σαν την Προσοτσανη όταν σου κάνει πρόταση να μην την αποδεχτείς. Και φυσικά έπαιξε ρόλο μεγάλο στην απόφαση μου και ο δάσκαλος.. (Φωτης ΧατζηΚυριακού) 

Δόξα Βώλακα 2018
(Φώτο απο την επίσημη σελίδα της ομάδα στο Facebook, Γιάνης Μίρκου)

Τρέφεις μεγάλη αγάπη από όσο γνωρίζω και για την ομάδα του χωριού σου την Δόξα Βώλακα, πιστεύεις ότι πλησιάζει η στιγμή που η ομάδα θα παίξει στις εθνικές κατηγορίες;

Δοξα Βωλακα.. Ομάδα = οικογένεια..

Η Δόξα Βωλακα πίστεψε με πως κατά την ταπεινή μου άποψη αν δεν είχε το θέμα με τα χιόνια Δεκέμβριο Ιανουάριο.. Δηλαδή να μπορούσε να προπονηθεί σε γήπεδο κανονικό.. Θα ήταν όλα τα χρόνια μέσα στην τριάδα του βαθμολογικού πινάκα.. Και αν πιστεύω, ναι το πιστεύω.. Και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. 

Γνωρίζω οτι μέχρι πριν 3 χρόνια ήσουν περίπου 20-25 κιλά βαρύτερος, πως τα κατάφερες και έχασες τόσα κιλά, τι ήταν αυτό που σε έκανε να το πάρεις απόφαση, τι μήνυμα θες να στείλεις σε όλους αυτούς που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα;

(Γέλια) ωραία ερώτηση.. Δημήτρη ανεβαίνω μια μέρα στην ζυγαριά και κόντεψε να δείξει τριψήφιο νούμερο. Και εκεί είπα τέλος.. Με βοήθησε πολύ και ο κ. Ροδίτης προπονητής Βωλακα.. Που κάναμε προπόνηση 2 ώρες στον Βωλακα και καθόταν μαζί μου μετά με έξτρα πρόγραμμα..Με είχε τεντώσει η αλήθεια είναι.. Αλλά άξιζε τον κόπο..το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι υπομονή.. Και προσπάθεια. 

Φώτο Γιάννης Μίρκου

Ποια θεωρείς ως τώρα την ομορφότερη ποδοσφαιρική σου στιγμή;

Πηρά δύο Πρωταθλήματα. Πήρα ένα κύπελλο. Αλλά η ποιο όμορφη στιγμή πιστεύω είναι στον τελικό που πήγα με τον Βωλακα απέναντι στον Πανδραμαικο.το χειροκρότημα από τους οπαδούς του Βωλακα ενώ είχαμε χάσει, όπως επίσης οτι είχα συμπαίκτη τον ξάδερφο μου τον Τάσο Παναγιώτου που πέρα απο καλός ποδοσφαιριστής είναι και ένας καλός άνθρωπος..

Πως βλέπεις την κατάσταση στο Δραμινο ποδόσφαιρο και που πιστεύεις ότι βρισκόμαστε σε σχέση με άλλους νομούς;

Μπορώ να πω ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο ποδοσφαιρικά στο τοπικό της Δραμας με σχεδόν όλα τα γήπεδα να είναι καλά.. Με ακαδημίες από πολλές ομάδες.. Απλά πιστεύω πως πρέπει να έχουμε και εμείς 3 με 4 ομάδες στην Γ εθνική.. Πιστεύω μόνο αυτό λείπει από την Δραμα

Βώλακας 2017 (Φώτο Γιάννης Μίρκου

 Υπάρχει ταλέντο στο Δραμινο ποδόσφαιρο

Ταλεντο αν υπάρχει;; ταλέντο να θες. Νευροκοπι τα τελευταία χρόνια τροφοδοτεί ομάδες; εθνικής.. Προσοτσανη παίκτη στον Ολυμπιακο..Βωλακας Σταικος στον ΟΦΗ και Κασσος στα Χανιά… Μόνο να πω κάτι.. Πιστέψτε  στα δραμινα παιδιά. Υπάρχει ατελείωτο ταλέντο.. Υπάρχουν παιχταράδες.

 Οι Δραμινοι προπονητές αξιοποιούν τα δραμινα ταλέντα;

Νομίζω πως λίγοι προπονητές αξιοποιούν τα ταλέντα. Και αυτό πιστεύω ότι φταίει που δεν έχουν εμπιστοσύνη στους μικρούς..δε θέλω όμως να συνεχίσω γιατι δεν θέλω να γίνω κακός 

Πως βλέπεις το επίπεδο των Δραμινων προπονητών;

Σε πολύ καλό επίπεδο.. Αλλά πάλι από μερικούς όχι από όλους.. Κρίνω βέβαια με τους προπονητές που είχα στα τόσα χρόνια που παίζω.. 

 Πως πέρασες όλη αυτή την περιπέτεια με τον Κορωνοϊο, σου λείπει η αγωνιστική δράση

Την πέρασα σπίτι.. Και ευτυχώς δούλευα να περνάει η μέρα μου. Δημήτρη.. Ανυπομονώ να ξεκινήσω  προετοιμασία.. Πιστεύω να κατάλαβες αν μου έλειψε η όχι.. 

Δημήτρης Μπουτζέκης

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.