Προσοτσάνη Γ.Σ. – Καλαμπάκι 1-4: Δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τους φιλοξενούμενους

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στη νέα χρονιά η Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 1-4 την πάντα δυνατή και υπολογίσιμη Προσοτσάνη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και με την ποιότητα που έχουν μεσοεπιθετικά εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο μέρος.

Στο 29’ ο Καπτέλι με σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 0-1 και στο 38’ ήταν σειρά του Μαυροβασίλη με πλασέ μέσα από την περιοχή να κάνει το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Η Προσοτσάνη προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο ξεκίνημα του β’ μέρους, τα δύο γκολ του Θέμη Αγγελόπουλου όμως στο 59’ και το 70’ ουσιαστικά έκριναν το παιχνίδι.

Στο 75’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Καγιάογλου, αλλά το μόνο που κατάφερε η Προσοτσάνη ήταν να μειώσει το σκορ με κοντινό σουτ του Παύλου Παυλίδη στο 80’.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Μπόιτσιο Παύλο και Παυλίδη Σταύρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Κυριάκος Καρύπης): Σαμουλαδάς, Παναγιωτίδης(46’ Αβράμης), Καλαϊτζής(46’ Παναγιώτου Χρήστος), Παυλίδης, Αστερίου, Καρακάσης(25’ Γεωργιάδης), Μωυσίδης(46’ Δροσίδης), Ρούσσος, Ματζιάρης, Τσακμακίδης Κώστας, Προκοπίου.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Σαββίδης, Πέτρο(64’ Ηλιόπουλος), Αλμανίδης Στέφανος, Καγιάογλου, Ντόβας, Ρεβυθόπουλος(75’ Κεραμυδάς), Δημητριάδης, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Καπτέλι(75’ Παναγιώτου Τάσος), Αλμανίδης Θόδωρος(60’ Καρράς).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *