ΠΑΟΠ Ν. Αμισού: Έναρξη προετοιμασίας εν όψει Γ’ Εθνικής

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση της Ν. Αμισού και προπόνηση εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου, αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Με όνειρα και αισιοδοξία και υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Πολυχρονίδη ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα στο βοηθητικό μας γήπεδο καθώς έχει ξεκινήσει η ανακατασκευή του κεντρικού αγωνιστικού χώρου, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξάγονται στο γήπεδο της Ν. Σεβάστειας.

Αν και η πρόσκληση της ΕΠΟ για τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήρθε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, το Δ.Σ. του συλλόγου μας σε συνεργασία με τον προπονητικό και το τεχνικό τιμ εργάζεται καθημερινά με στόχο την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με παίκτες ικανούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτής της νέας πρόκλησης για τον ΠΑΟΠ.

Το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας έδωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου συνοδευόμενος από τα μέλη του ΔΣ, Αθανάσιο Λαζαρίδη και Θέμη Περπερίδη οι οποίοι εκτός των καθιερωμένων ευχών έδωσαν και απαραίτητες συμβουλές σχετικές με διαδικαστικά ζητήματα που απαιτούνται για να συμμετέχει μία ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *