Πανδραμαϊκός: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για το προεδρείο του Συλλόγο ο Κυριάκος Εμερζίδης

Την επιθυμία να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας είναι ο γνωστός φίλαθλος της ομάδας Κυριάκος Εμερζίδης, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτε στην Αθήνα και ήταν ο άνθρωπος που έτρεξε τα Esports του Πανδραμαϊκού. Έτσι εχθές ανακοίνωσε την επιθυμία του με ανακοίνωση του να ασχοληθεί με τα διοικητικά του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Αγαπητά μέλη της ομάδας του Πανδραμαϊκού,

Με μεγάλη τιμή και αφοσίωση ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προεδρείου της αγαπημένης μας ομάδας. Έχοντας προσφέρει τα τελευταία 10 χρόνια την αφοσίωσή μου στην ομάδα και το έργο μου γνωστό σε πολλούς από εσάς, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω την προσπάθεια που ξεκίνησαμε.

Το πενταετές πλάνο μου για την ομάδα περιλαμβάνει τα ακόλουθα σημεία:

1. Δημιουργία Ακαδημίας: Σκοπεύω να ιδρύσουμε μια ακαδημία που θα εκπαιδεύει τους νέους αθλητές μας, δίνοντας τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν το ταλέντο τους σε ένα ποικίλο φάσμα αθλημάτων.

2. Αξιοποίηση Παλαιμάχων: Θέλω να επαναφέρω τους παλαιμάχους στον κόσμο της ομάδας, ως πηγή εμπειρίας και συμβουλών για τους νεότερους αθλητές.

3. Δημιουργία Νέων Τμημάτων: Σκοπεύω να διευρύνω την παρουσία μας σε άλλα αθλήματα, δημιουργώντας νέα τμήματα και προσελκύοντας νέους αθλητές.

4. Αξιοποίηση Αθλητικού Κέντρου: Θα εργαστώ για την αξιοποίηση του αθλητικού κέντρου μας, αξιοποιώντας κρατικούς πόρους και βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις μας.

5. Τοποθέτηση Τεχνοκρατών: Θα προσλάβω εξειδικευμένα άτομα με γνώση σχετικά με την ιστορία της ομάδας, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην ανάδειξη της κληρονομιάς μας.

Συνεργαζόμενος με όλα τα μέλη της ομάδας, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να φέρουμε την ομάδα μας σε νέα ύψη και να συνεχίσουμε να ενώνουμε τον κόσμο του Πανδραμαϊκού μέσω της αγάπης για το αθλητισμό.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας, και προσβλέπω σε μια λαμπρή εποχή για τον Πανδραμαϊκό μας.

Με εκτίμηση,

Κυριάκος Εμερζίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *