Μ.Α. Ξηροποτάμου – Μ.Α. Αγ. Αθανασίου 6-2: Ανώτερος ο Ξηροπόταμος | Ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά (picks)

Την νίκη με 6-2 πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ξηροπόταμος απέναντι στον Αγ. Αθανάσιος, μια νίκη που επέτρεψε την ομάδα του κ. Παπάζη να πιάσει τους Αμπελόκηπους στην δεύτερη θέση με 17 βαθμούς.

Ο Ξηροπόταμος ήταν καλύτερος και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και στο 3’ ο Λυκίδης έκανε το 1-0 με πανέμορφο σουτ από 30 περίπου μέτρα. Από εκεί και πέρα η ομάδα του κ. Πελικπασίδη ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε 2 κλασικές ευκαιρίες με Παπαδόπουλο και Βασιλειάδη και διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο 12’ και στο 19’, δύο φάσεις που ήταν οριακά στην γραμμή της μεγάλης περιοχής του Ξηροποτάμου και για μια περίπτωση χεριού στο τοίχος στο 21’.

Στο 25’ ο Ξηροπόταμος θα κάνει το 2-0 όταν μετά από κόρνερ του Τανούσι, ο Τσιάρας έπιασε την κεφαλιά πάσα στο πρώτο δοκάρι και ο Λυκίδης με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 29’ ο Ζαπουνίδης θα δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες, στην συνέχεια οι παίκτες του Ξηροποτάμου έπαιξαν γρήγορα το φάουλ με τον Τανούσι με κεφαλιά να κάνει το 3-0.

Στην συνέχεια ο Αγ. Αθανάσιος είχε μια καλή στιγμή με τον Τουματζίδη στο 40’ με το 3-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η εικόνα το παιχνιδιού δεν άλλαξε και στο 50’ ο Κιοσσές έκανε το 4-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 57’ ο Αγ. Αθανάσιος κέρδισε πέναλτι με τον Παπαδόπουλο Ν. να ευστοχεί και να κάνει το 4-1 για την ομάδα του. Στο 66’ ο Αγ. Αθανάσιος είχε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του επιθετικού των φιλοξενούμενων να σταματάει στο δοκάρι μετά την παρέμβαση του Ζιάκα.

Στο 77’ ο Μήτρου βγήκε τετ α τετ με τον Πριονίδη κάνοντας το 5-1 για τους γηπεδούχους, 5 λεπτά αργότερα ο Καρασαββίδης έκανε το 6-1 και στο 90’ ο Τουματζίδης Α. έκανε το 6-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από τον Ξηροπόταμο ξεχώρησαν οι: Λυκίδης, Τανούσι, Κιοσσές, Κελεσίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι: Ζεκερίδης και Τουματζίδης. Δύσκολες φάσεις για τον κύριο Ραβίκαλη ο οποίος ήταν κοντά στις φάσεις με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά παράπονα  από την διαιτησία της αναμέτρησης.

Ξηροπόταμος (Παπάζης): Ζιάκας, Πολυχρονίδης, Κελεσίδης, Τουκματσης, Τσιάρας, Καρασαββίδης, Τανούσι, Κιοσσές, Πάνος, Λυκίδης, Καμίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Λουκάς, Πάππος, Τοσούνογλου, Μήτρου και Καλκέγκα.

Αγ. Αθανάσιος ( Πελικπασίδης): Πριονίδης, Μπερμπερίδης, Σκάρογλου, Ζαπυνίδης, Καραγιαννίδης, Ζεκερίδης, Παπαδόπουλος Ν., Άλλα, βασιλειάδης, Τουμαντζίδης, Κούρτογλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *