Ντέρμπι Προσοτσάνη Γ.Σ. – Πανδραμαϊκός στην Α’ κατηγορία: Ξηροπόταμος – Δόξα Δράμας, Πετρούσα – Αμπελόκηποι και Καλαμπάκι – Μικροχώρι ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα

Με την 2η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο στις 17:00 το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Χωρίς ισοπαλία η 1η αγωνιστική με 4 νίκες φιλοξενούμενων και πάμε αναλυτικά να δούμε το πρόγραμμα και τα τελευταία νέα των ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ. – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο.

Μεγάλο ντέρμπι στην Προσοτσάνη με τις δύο ομάδες να ξεκινούν νικηφόρα το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι με την εμπειρία τους κατάφεραν να γυρίσουν το εκτός έδρας ματς με το Μικροχώρι και να κερδίσουν με σκορ 2-1 και οι φιλοξενούμενοι που έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη φέτος επιβλήθηκαν με 4-0 του Ξηροπόταμου.

Αναμφίβολα το ματς της αγωνιστικής.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δεύτερο ματς για τους μαυραετούς στο τοπικό πρωτάθλημα και αναμφίβολα είναι το φαβορί απέναντι στον αξιόμαχο Ξηροπόταμο στην πρεμιέρα παρά την ήττα με 4-0 από τον Πανδραμαϊκό.

Η Δόξα θυμίζουμε ότι κέρδισε στην πρεμιέρα εντός έδρας 2-0 τον Αίαντα Κεραυνό Αρκαδικού.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Πρώτη έξοδος για τον φιλόδοξο φέτος Μέγα που έχει ανεβασμένη ψυχολογία με το νικηφόρο 2-0 επί του κυπελλούχου Βώλακα στην πρεμιέρα.

Με διαφορετικούς στόχους φέτος ο Αίαντας που παρουσίασε όμως εξαιρετική αγωνιστική εικόνα στην πρεμιέρα μέσα στην έδρα της Δόξας παρά την ήττα με 2-0.

ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Δημοτικό στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» με τους γηπεδούχους να ξεκινούν τη χρονιά με σημαντική νίκη στο Φωτολίβος με 2-0 και τον Βώλακα να θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στον Άγιο Αθανάσιο και να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Πολύ καλό παιχνίδι στη Πετρούσα, με τις δύο ομάδες να αλλάζουν έδρα μια και έχουμε τον αγώνα δρόμου το Σάββατο και δεν μπορούσε το ματς να γίνει στο Κραχτίδη.

Η Πετρούσα μετά την εντός έδρας ήττα από την Χωριστή με 2-1 θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι σε 2ο σερί απαιτητικό εκτός έδρας ματς θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους μετά το νικηφόρο 1-0 στο Καλαμπάκι.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους που έριξαν πολύ τον μέσο όρο ηλικίας φέτος και το πρώτο δείγμα ήταν εξαιρετικό με το νικηφόρο 2-1 μέσα στην Πετρούσα.

Το Φωτολίβος μπορεί να έχασε 2-0 στην έδρα του από τον Καστρινό, για ένα ημίχρονο όμως είχε πολύ καλή εικόνα και δείχνει ότι μπορεί να το παλέψει.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Πολύ καλό ματς περιμένουμε να δούμε και στο Καλαμπάκι με την γηπεδούχο ομάδα να φιλοξενεί τον φιλόδοξο Άρη Μικροχωρίου.

Με εντός έδρα ήττα ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες, το Καλαμπάκι με 1-0 από τους Αμπελόκηπους και το Μικροχώρι με ανατροπή 2-1 από την Προσοτσάνη.

Ιδιαίτερο ματς για τον Λάζαρο Μουρατίδη κόντρα στην πρώην ομάδα του με την οποία κατέκτησε πριν 3 χρόνια το κύπελλο Δράμας και είχε μια εξαιρετική πορεία.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *