Δόξα Αντ. Καστρινός – Α.Ε. Κ. Βρύσης 4-0: Όλα πήγαν στραβά για τους φιλοξενούμενους | Δίκαιη επικράτηση για Καστρινό

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο της Δόξας, εκεί που ο Καστρινός φιλοξένησε την Κ. Βρύση με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-0. Η Κ. Βρύση αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για περισσότερα από 60’ λεπτά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Καστρινός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 4’ χάνει σπουδαία ευκαιρία όταν ο Μουζακίτης από αριστερά έκανε μια ωραία κούρσα έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Πετρίδη που σούταρε με την μπάλα να περνάει κόρνερ μετά την απόκρουση του Τσακίρη

Στο κόρνερ που εκτελέστηκε ο Στάϊκος θα πιάσει την κεφαλιά περίπου από το σημείο του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 10’ σε αντεπίθεση ο Καστρινός η μπάλα θα φτάσει στον Αλμανίδη Θ, που θα διασχίσει το μισό γήπεδο για να βγει τετ α τετ με τον Τσακίρη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Από εκεί και πέρα η Κ. Βρύση προσπάθησε να βρει το γκολ για να ξανά μπει στο παιχνίδι βγήκε μπροστά χάνοντας ευκαιρίες με τους Κωνσταντινίδη και Σεμπελίδη. Στο 15’ σε μια περίεργη φάση θα τραυματιστεί ο Χρήστος Δάφτσιος που χρειάστηκε να φύγει με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Στην συνέχεια την αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για αρκετά λάθος σφυρίγματα του διαιτητή κ. Παρχαρίδη με τους παίκτες της Κ. Βρύσης να βγαίνουν εκτός ορίων. Αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα στο 30’ ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης να δεχτεί την δεύτερη κίτρινη  κάρτα με την ομάδα του Δημήτρη Βασιλειάδη να μένει με 10 παίκτες.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Κ. Βρύση προσπάθησε να παίξει μπάλα ισορρόπησε το παιχνίδι χάνοντας στο 40’ σπουδαία ευκαιρία με τον Νίκο Δάφτσιο ο ποίος θα κάνει το ψαλιδάκι με τον Μπεζυρτζή να μπλοκάρει. Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους με πολλά παράπονα για την διαιτησία από τους φιλοξενούμενους.

Στο β’ μέρος τα πράγματα ηρέμησαν λίγο με τον Καστρινό να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι και στο 52΄ο Αλμανίδης Θ. θα πετύχει δεύτερο προσωπικό τέρμα κάνοντας το 3-0, με την συνέχεια του παιχνιδιού να έχει τυπικό χαρακτήρα.

Μεγάλη ευκαιρία για να ξανά μπει στο παιχνίδι η Κ. Βρύση όταν σε σουτ του Νίκου Δάφτσιου έξω από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπεζυρτζή.

Στο 80’ ο Βέις θα βγει τετ α τετ με τον Τσακίρη κάνοντας το 4-0 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφ σαιτ στην αρχή της φάσεις, το ριπλει όμως να δικαιώνει την κ.α. Κοτανίδου που άφησε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Από τον Καστρινό ξεχώρισαν οι: Αλμανίδης, Βέις, Παπαδόπουλος και Μουζακίτης, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: Σεμπελίδης, Νίκος Δάφτσιος, ενώ άρεσε αρκετά και ο Κόττας που αγωνίστηκε μετά το 20’.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρκετά παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης εξέφρασε η Κ. Βρύση για τα σφυρίγματα κυρίως του κ. Παρχαρίδη.

Καστρινός: Μπεζυρτζής, Αλμανίδης Σ., Σουβλέρης, Μουζακίτης, Στάϊκος, Παπαδόπουλος, Αλμανίδης Θ., Μελικίδης, Βέις, Πετρίδης, Χιντζίδης.

Στο β’ μέρος αγνίσθηκαν οι: Φλέγγας, Μαυρίδης, Κουτρουλάκης, Μουσάκου,Κοντογιάννης

Κ. Βρύση(Βασιλειάδης): Τσακίρης, Μπούτιος, Δάφτσιος Α., Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Αβράμης, Δάφτσιος Ν., Κωνσταντινίδης, Λάμπρου, Βασιλειάδης

Επίσης αγωνήσθηκαν οι: Κόττας και Μπεζυργιάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *