Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ:  1–2: Σπουδαίο διπλό για την Πετρούσα με γκολ από τα αποδυτήρια

Την νίκη με 1-2 πέτυχε η Δόξα Πετρούσας στην δύσκολη έδρα του Ξηροποτάμου με σκορ 1-2.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και οι Ξηροπόταμος κοίταξε στα μάτια την Δόξα Πετρούσας που είχε ανεβασμένη ψυχολογία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Πετρούσα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με το καλημέρα άνοιξε το σκορ με τον Καλέργη όταν ο Ξενίδης έβγαλε την σέντρα και ο επιθετικός της Πετρούσας θα τριπλάρει τον αμυντικό και με μονοκόμματο σουτ θα κάνει το 0-1.

Στην συνέχεια ο Ξηροπόταμος έβγαλε αντίδραση με τον Ανδρέα Κιοσσέ να χάνει 2 σπουδαίες ευκαιρίες σε τετ α τετ απέναντι από τον Λαζόγλου και με τον Μελικίδη με το 0-0 να παραμένει.

Μετά το 20’ η Πετρούσα βγήκε μπροστά και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ουζούνη και Γαϊδα με το 0-0 να παραμένει.

Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος μπήκε καλύτερα και στο 48’ ο Καλαϊδόπουλος θα βγει τετ α τετ με τον Λαζόγλου θα σουτάρει με τον έμπειρο γκολκίπερ να αποκρούει την μπάλα.

Στο 54’ ωραία ανάπτυξη από την δεξιά πλευρά των γηπεδούχων ο Μελικίδης θα βγάλει την σέντρα ο Μουτεσίδης θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει  άουτ ενώ πρώτα βρήκε στο δοκάρι.

Στο 58’ ο Μουτεσίδης θα βγει τετ α τετ θα σουτάρει με τον Λαζόγλου να μπλοκάρει.

Στο 65’οι παίκτες της Πετρούσας θα συνεργαστούν πολύ ωραία ο Γαϊδας θα δει εκτός θέσης τον Ζιάκα και με μακρινό σουτ θα κάνει το 0-2 για τον Ξηροπόταμο.

Στο 68’ ο Ξηροπόταμος θα κερδίσει φάουλ φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας και με προβολή ο Καλαϊδόπουλος θα μειώσει το σκορ σε 1-2.

Από εκεί και πέρα ο Ξηροπόταμος έψαξε το σκορ της ισοφάρισης και η Πετρούσα το γκολ που θα σιγούρευε την νίκη με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τα στοιχεία του αγώνα:

ΣΚΟΡΕΡ: 1′ Καλλέργης ,65′ Γαϊδας / 67′ Καλαϊδόπουλος

Διαιτητές: Ραβίκαλης, Ρηγούλης, Θαμνίδης

Μ.Α. Ξηροποτάμου(Δημήτρης Κυριακίδης): Ζιάκας, Χακούσι(46’ Ωραιόπουλος), Πάππος, Κιορογλου, Κελεσίδης, Καλαϊδόπουλος, Μελικίδης, Κιοσσές(87’ Σολάκης), Κούνιος(46’ Μουτεσίδης), Πάνος, Δερμεντζής(85’ Τσιάρας).

Δόξα Πετρούσας (Στράτος Κονταξής): Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας(84’ Χατζησαββίδης), Κοκοτσάκης, Γεωργιάδης(46’ Ντόμπρος), Κύρτζης(46’ Κοκοτσάκης Εμ), Κατσαβουνίδης, Ουζούνης(89’ Τουκματσής), Καλλέργης(86’ Μπόϊτσιος), Γάϊδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *