Καλύτερη 11αδα της 14ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους της στήλης.

Ξεκίνημα β’ γύρου στην Α’ κατηγορία με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής και όπως κάθε εβδομάδα πάμε να δούμε από τις ομάδες που κέρδισαν ή πήραν θετικό αποτέλεσμα αυτή την αγωνιστική τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές:

1: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Μπορεί το τελικό 4-1 μέσα στην Πετρούσα να φαίνεται εύκολο αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν έτσι για τον Πανδραμαϊκό που χρειάστηκε σε κρίσιμα σημεία το πολύ καλό παιχνίδι του τερματοφύλακα του Χαραλαμπίδη με αποκορύφωμα φυσικά στο πέναλτι του σπεσιαλίστα Καλλέργη με το σκορ στο 25’ 1-0 εις βάρος της ομάδας του.

2: ΣΤΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Άρης Φωτολίβους):

Τον ήξερε πολύ καλά ο Γιάννης Ιωαννίδης από την περσινή τους συνεργασία στο Κ15 στη Δόξα, τον πήρε μαζί του φέτος στο Φωτολίβος και έχει γίνει αναντικατάστατος στο δεξιό άκρο της άμυνας κάνοντας πολύ καλά παιχνίδια όπως στο νικηφόρο εξάποντο 2-0 επί του Άρη Καλαμώνα.

3: ΣΚΑΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Επέστρεψε δριμύτερος από τον τραυματισμό του μετά από 1,5 σχεδόν μήνα και με το καλημέρα έδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του ο αριστερός μπακ του Μέγα με εξαιρετικό ματς κυρίως ανασταλτικά απέναντι στους ποιοτικούς ακραίους του Ορφέα.

Συνέβαλε τα μέγιστα στο νικηφόρο 1-0 της ομάδας του.

4: ΔΕΜΕΝΕΛΟΥΔΗΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από τον κεντρικό αμυντικό που απέναντι στον Πατένταλη στο πρώτο μέρος και τους Λάμπρου και Τσακμακίδη Κώστα στο β’ μέρος τα πήγε περίφημα, με καίριες επεμβάσεις, σταθερός στη θέση του βοήθησε τα μέγιστα για το τελικό 3-0 της ομάδας του.

5: ΤΣΕΝΕΚΛΙΔΗΣ(Δόξα Βώλακα):

Κάθε αγωνιστική και καλύτερος, μαζί με τον παρτενέρ του Μποσκοψίου τα πήγαν εξαιρετικά και ουσιαστικά δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του ματς στους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας να φανούν απειλητικοί στο νικηφόρο 0-1 της ομάδας τους επί του Ξηροποτάμου εκτός έδρας.

6: ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Όταν κερδίζει ο Μέγας πολύ σπάνια μπορεί να λείπει από την καλύτερη 11αδα το «μηχανάκι» στο χώρο του κέντρου ο Στεργιανός που στο νικηφόρο 1-0 επί της Χωριστής για μια ακόμη φορά ήταν εξαιρετικός στην απόδοση του.

7: ΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Ένα ακόμη καταπληκτικό ματς από τον νεαρό που ήταν καθοριστικός στο 3-0 της ομάδας του επί της Προσοτσάνης.

Με μεγάλη ψυχραιμία με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ στο 32’ και ήταν παντού σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, παίζοντας είτε ως αριστερός μπακ που ξεκίνησε τον αγώνα, είτε ως δεξιός εξτρέμ και ξανά ως μπακ που τον γύρισε στα τελευταία λεπτά ο προπονητής του.

8: ΛΟΥΚΟΒΙΤΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Σταθερή αξία ο Λουκοβίτης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο νικηφόρο 4-0 της ομάδας του μέσα στην Καλλίφυτο.

Είναι ο παίκτης που πιέζει ψηλά και κλέβει την μπάλα από τον Σεμπελίδη για να δώσει έτοιμο γκολ στο Καραγκιοζίδη για το 0-1 στο 15’, σκοράρει με έξοχο πλασέ το 0-3 στο φινάλε του πρώτου μέρους και έχει και δεύτερη ασίστ με πολύ ωραία σέντρα στο 0-4 που σκοράρει με κεφαλιά ο Βασιλειάδης.

9: ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ(Άρης Φωτολίβους):

Η εμπειρία σε εξάποντα παραμονής είναι απαραίτητη και ο Ευσταθιάδης το απέδειξε στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί του Άρη Καλαμώνα.

Σκόραρε με καταπληκτικό κατέβασμα της μπάλας και σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους από σέντρα του Καταρντζή και στο 75’ πήρε πάσα από τον Χαρέμι και με ωραίο μπάσιμο και δυνατό σουτ από κοντά πέτυχε και το 2ο τέρμα της ομάδας του σε πολύ καθοριστικό παιχνίδι.

10: ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Ήρθε με εξαιρετικές συστάσεις από τον Ορφέα Ελευθερούπολης και με το καλημέρα όχι μόνο προσαρμόστηκε με τη νέα του ομάδα αλλά πέτυχε και δύο πολύ όμορφα σε εκτέλεση γκολ στο 12’ και στο 55’ συμβάλλοντας τα μέγιστα για το νικηφόρο 0-3 μέσα στο Μικροχώρι.

11: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Ο Πανδραμαϊκός θριάμβευσε με το επιβλητικό 4-1 με την Πετρούσα και θα μπορούσε η καλύτερη 11αδα μας σήμερα πραγματικά να είχε όλη την ποιοτικότατη επιθετική γραμμή.

Επιλογή μας ο Γιώργος Μουρατίδης γιατί σκόραρε το 1-1 σε καθοριστικό σημείο στο 32’ και ουσιαστικά εκμηδένισε οποιαδήποτε ελπίδα της Πετρούσας να κάνει κάτι στο ματς στο 66’ πετυχαίνοντας με πολύ ωραίο τρόπο το 1-4.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *