Καλλίφυτος – Κ. Βρύση 5-0: Άνετη νίκη για του γηπεδούχους | Έμεινε απο δυνάμεις στο β μέρος η Κ. Βρύση

Την νίκη με 5-0 πέτυχε η Καλλίφυτο με αντίπαλο την Κ. Βρύση σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να μένουν απο δυνάμεις επιτρέποντας τους γηπεδούχουν να βρουν 4 τέρματα στο β’ μέρος. Ιδιαίτερη ήταν παρουσία του Φουρουτζή για τους γηπεδούχους που ήταν πολύ δραστήριος και πέτυχε και 3 τέρματα πιάνοντας μάλιστα και κορυφή στον πίνακα των σκόρερ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μπήκε καλύτερα η Καλλίφυτος και απείλησε στο 7′ με ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία στο 11′ για τους φιλοξενούμενους όταν στην αντεπίθεση ο Αβράμης έπαιξε δεξιά τον Λάμπρού με τον δεύτερο να πιάνει το σουτ μέσα απο την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην συνέχεια η κ. Βρύση πίεσε με Δάφτσιο Χ. και Αβράμη με το 0-0 να παραμλένει, για να φτάσουμε προς το τέλος του πρώτου μέρους όταν οι παίκτες της Καλλιφύτου συνδιάστηκαν φανταστηκά αλλάζοντας περίπου 10 πάσες βγάζοντας τετ α τετ τον Παπαδόπουλο, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα το οποίο και ήταν και σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα με τον Φουρουτζή να κερδίζει πέναλτι με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 2-0.

Στην συνέχεια η Καλλίφυτος βρήκε άλλα δύο τέρματα με τον Φουρουτζή στο 60′ και το 64′ με τον ίδιο να πετυχαίνει 3 τέρματα σε 14′ λεπτά.

Στο 85′ ο Ωραιόπουλος θα κάνει το 5-0 το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Καλλίφυτος(Ματρακούκας): Τσαγγαλίδης, Τσάκαλος, Σαχανίδης, Νεοφυτίδης, Παπαδόπουλος, Ταχτσόγλου, Παρουτσής, Φερσιζίδης, Ουρσούζης, Μαντάς, Φουρουτζής

Κ. Βρύση(Ζιώγας): Τσακίρης, Κόττας, Αβράμης, Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Δάφτσιος Αθ., Αβράμης, Βοσκοπούλη, Δάφτσιος Ν., Λάμπρου, Βασιλειάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *