Καλή Βρύση – Καλλίφυτος για την αποφυγή του μπαράζ παραμονής: Μονόδρομος η νίκη για Νευροκόπι, Καστρινό και Δοξάτο

Αισίως φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική των πλειαουτ με τα 4 παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα στις 17:30.Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο παιχνίδι που θα γίνει στη Καλή Βρύση μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου.

Ένα παιχνίδι φωτιά που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια από τις δύο ομάδες θα αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία του μπαράζ για τη πολυπόθητη παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.Στους 18 βαθμούς οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, στους 19 η Καλλίφυτος που ευνοείται και με ισοπαλία.Μεγάλο ενδιαφέρον και στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της ημέρας αλλά μονόπλευρα.

Στο γήπεδο Νέας Κρώμνης ο ουραγός Ακρίτας φιλοξενεί το Δοξάτο που με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή του, ενώ παρόμοια εικόνα έχουμε και στα Κουδούνια με τον τοπικό Αστέρα αδιάφορο βαθμολογικά και τον Καστρινό να θέλει μόνο νίκη για να είναι σίγουρος για την παραμονή του.Τέλος στο Νευροκόπι ο τοπικός Ακρίτας θέλει το τρίποντο για να τελειώνει με την παραμονή απέναντι στον πρωτοπόρο της διαδικασίας των μπαράζ Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου. 

Θυμίζουμε ότι δεν θα γίνει το παιχνίδι του Φωτολίβους με τον Αρκαδικό μια και οι γηπεδούχοι έχουν τιμωρηθεί με τρίμηνο αποκλεισμό.
Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *