ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Κέρδισαν Αμπελόκηποι και Βώλακας: Ισοπαλία για Χωριστή και Νέα Αμισό

Ολοκληρώθηκε την Μεγάλη Τετάρτη το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας με τον Γυμναστικό σύλλογο Προσοτσάνης να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή και να είναι η ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, η Προσοτσάνη έκανε πολύ καλό παιχνίδι και χρειάστηκε ένα γκολ του πρώτου της σκόρερ Μάριο Τόπι στο 22’ για να πάρει την μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι σ’ ένα πολύ δυνατό Καλαμπάκι που έπαιξε για το γόητρο και την ιστορία του και δυσκόλεψε τα μέγιστα τους πρωταθλητές πλέον της Προσοτσάνης.

Μάλιστα παραλίγο έμφραγμα για τους νικητές στο 87’ με τον Γιάννη Αβραάμ να νικάει σε τέτατετ τον επιθετικό των γηπεδούχων Σαλωνίδη.

Εξαιρετική πορεία και πολλά συγχαρητήρια και στους Αμπελόκηπους για την καταπληκτική τους πορεία στα πλέιοφ, χάνοντας τον τίτλο για ένα μόλις βαθμό.

Στο τελευταίο τους ματς κέρδισαν στο γήπεδο του Φωτολίβους με σκορ 2-1 την επίσης εξαιρετική φέτος Δόξα Πετρούσας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσερκέζου σε 16’, για να ισοφαρίσει για την Πετρούσα ο νεαρός Αντωνιάδης στο 56’.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Θανάσης Κυσσίδης στο 70’.

Σε παιχνίδι γοήτρου στον Ξηροπόταμο, ο Βώλακας με γκολ του Τσαμπάζη στο ξεκίνημα του β’ μέρους κέρδισε με 1-0, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του Ορφέα Χωριστής με τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Παπαεμμανουήλ στο 60’ και τη Νέα Αμισό να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τον Αχιλλέα Μπιαζάκη.

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 0-1
Σκόρερ:46′ Τσαμπάζης


ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 2-1
Σκόρερ:16′ Τσερκέζος, 70′ Κυσσίδης Α./56′ Αντωνιάδης


ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 1-1
Σκόρερ: 60′ Παπαεμμανουήλ /90′ Μπλιαζάκης


ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 0-1
Σκόρερ: 22′ Τόπι

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *