Η πορεία της πρωτοπόρου μέχρι στιγμής Δόξας Βώλακα

Η Δόξα Βώλακα μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής αλλά και με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του covid-19 έμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Ωστόσο, ακολουθούν από πίσω με 13 βαθμούς οι Γ.Σ. Προσοτσάνης και Α.Ε. Κυργίων με έναν αγώνα λιγότερο, εκείνον που αναβλήθηκε μεταξύ τους λόγω των κρουσμάτων covid-19 που βρέθηκαν στις δύο ομάδες.

Ας δούμε αναλυτικά την πορεία της Δόξας Βώλακα:

Η Δόξα Βώλακα ξεκίνησε τη φετινή της πορεία στο Καλαμπάκι όπου και αντιμετώπισε την τοπική ΑΕΚ σε ένα ματς δύναμης με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν (0-0) μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα και να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό.

Στην 2η αγωνιστική η Δόξα Βώλκα κατάφερε και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με το επιβλητικό 3-0 απέναντι στον Ακρίτα Νέας Κρώμνης, με τα δύο πολύτιμα γκολ του Γιάννη Μίρκου και το τρίτο και τελευταίο να το σημειώνει ο Αϊδής.

Την 3η αγωνιστική αν και δυσκολεύτηκε αρκετά η Δόξα Βώλακα απέναντι στον μαχητικό Φίλιππο κατάφερε και πέτυχε την 2η συνεχόμενη νίκη της με 0-1 με γκολ του Μίρκου και συνέχισε το κυνήγι της για την κορυφή. Την 4η αγωνιστική η Δόξα Βώλακα σε έναν καταπληκτικό αγώνα επί του Νευροκοπίου που τα είχε όλα, ανατροπές, γκολ, κόκκινες και πάθος, ήταν η ομάδα που έφυγε με το πολυπόθητο τρίποντο και συνέχισε την πορεία της προς την κορυφή. Το σκορ αυτού του εκπληκτικού αγώνα ήταν 3-2 και τα τέρματα για την ομάδα του Βώλακα σημείωσαν οι Τσιμισκίδης, Παναγιώτου Α. και Σίγγος.

Την 5η αγωνιστική συνέχισε η Δόξα Βώλακα αυτό το εκπληκτικό σερί νικών και κέρδισε με 0-2 τον Αστέρα Κουδουνιών και ανέβηκε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ είχαν πετύχει οι Αϊφίδης και Βραμέντζαλης (αυτογκόλ). Τέλος στην 6η αγωνιστική όπου ήταν και η τελευταία πριν την διακοπή του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ, η Δόξα Βώλακα πέτυχε μια τεράστια επιβλητική νίκη απέναντι στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου με 5-1. Τα γκολ πέτυχαν για την ομάδα του Βώλακα οι Φόρης Παναγιώτου, Τσαμπάζης, Παναγιώτου Τ. (2 γκολ πέτυχε) και Βιζυϊνός.


Αυτή είναι η εκπληκτική πορεία της μέχρι στιγμής πρωτοπόρου Δόξα Βώλακα που αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος σίγουρα θα είναι μία από τους κύριους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: ΤΣΑΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *