Επιστροφή στις νίκες για την Προσοτσάνη 2-1 τη Νέα Αμισό: Κέρδισαν Πετρούσα – Βώλακας και Καλή Βρύση

Δεν είχαμε αλλαγές στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της Α’ κατηγορίας του νομού μας μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής μια και οι τρεις πρωτοπόροι συνέχισαν με νικηφόρα αποτελέσματα.Επιστροφή στις νίκες για την Προσοτσάνη με 2-1 επί της δυνατής Νέας Αμισού.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ με τον Μαντζιάρη στο 2′ και το 18′ και παρότι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λίπο, είχαν άγχος στο τέλος μια και στο 86′ ο Βραμέντζαλης μείωσε σε 2-1 και έβαλε τους φιλοξενούμενους και πάλι στο ματς.Για την Προσοτσάνη είχαμε τρίτο χαμένο πέναλτι(μετά τα δύο χαμένα στο Νευροκόπι) με τον Τσακμακίδη να μη μπορεί να νικήσει τον Λαμπρινουδάκη με το σκορ στο 2-0.


Με νίκη συνέχισε την πορεία πρωταθλητισμού του και ο Βώλακας κερδίζοντας εκτός έδρας με 0-2 στα Κουδούνια την τοπική ομάδα.Ο νεαρός Χαλκίδης άνοιξε το σκορ με τον Ηλία Σταμπουλή να είναι ο σκόρερ του 0-2.


Επιστροφή στις νίκες για την Δόξα Πετρούσας με 3-0 επί του Άρη Φωτολίβους.Το σκορ άνοιξε ο Γάιδας, ο Καλλέργης έκανε το 2-0 για να κλείσει το σκορ με πέναλτι ο Λάζαρος Ξενίδης.
Τέλος η Καλή Βρύση με ανατροπή πέρασε από τη Νέα Κρώμνη κερδίζοντας 1-3 τον Ακρίτα.

Ο Ζάχος Γεωργιάδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει ο Παλτσίδης και με εύστοχο πέναλτι ο τερματοφύλακας Τσακίρης να κάνει το 1-2.Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σεμπελίδης.

2ος όμιλος : Τελικά αποτελέσματα

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ   2-1

2’, 18’ Ματζιάρης / 86’ Βαμέντζαλης | Κόκκινη : Λίπο στο 75’

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ                                3-0         

30’ Γαϊδας, 70’ Καλέργης, 74’ (π) Ξενίδης

ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ – ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ      1-3

18’ Γεωργιάδης / 38’ Παλτσιδης, 55’ (π)Τσακίρης, 60’ Σεμπελίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ  –             ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ  0-2

24’ Χαλκίδης, 49’ Σταμπουλής Ηλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *