Ενισχυμένος και με υψηλές φιλοδοξίες τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Άρης Μικροχωρίου(video)

Την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε την Δευτέρα στις 22 Ιουλίου με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση η ομάδα του Άρη Μικροχωρίου.

Μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην παρθενική του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία και την παρουσία της στους 4 του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα του Άρη Μικροχωρίου φανερά ενισχυμένη και με υψηλές φιλοδοξίες στο νέο πρωτάθλημα.

Νέος προπονητής της ομάδας ο Λάζαρος Μουρατίδης μετά από μια πολύ πετυχημένη παρουσία που είχε στην Α.Ε. Καλαμπακίου και με 8 νέες προσθήκες η ομάδα από τις οποίες και αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι: Κώστας Κωνσταντινίδης, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Αλκίδης, Μυτιληναίος, Σαββίδης, Ιορδανίδης, Κουντουράς και Κωνσταντινίδης Γιώργος.

Στο video που ακολουθεί δείτε στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ που θα είναι και η νέα έδρα της ομάδας μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο του Μικροχωρίου και τις δηλώσεις των ανθρώπων του Άρη για τη νέα χρονιά:

Ακολουθεί Φωτογραφικό υλικό:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *