Εθν. Αστ. Καλλιφύτου – Μ.Α. Αγ. Αθανασίου 1-2: Επαγγελματική νίκη για τους φιλοξενούμενους

Με τους 3 βαθμούς της νίκες απέδρασε ο Αγ. Αθανάσιος εχθές Σάββατο από το Αθλητικό κέντρο  Δημήτριος Σιόβας και την Καλλίφυτο με σκορ 1-2. Τα δύο τέρματα του Αγ. Αθανασίου τα πέτυχε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αγ. Αθανάσιος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν μετά από σέντρα η μπάλα έφτασε στον Μπαμπασαλί έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 16’ ο Αγ. Αθανάσιος κέρδισε πέναλτι με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα για τον καταλογισμό του πέναλτι με τον Νίκο Παπαδόπουλος να κάνει το 0-1.

Στην συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη ξεκίνησε να ανεβάζει απόδοση και να προσπαθεί να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 20’ κάθετη μπαλιά του Φερσιζίδη στο Παρουτση, θα βγάλει την σέντρα στον Τσάκολο θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 27’ ο Αγ. Αθανάσιος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Κούρτογλου όταν το σουτ πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 35’ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Καλλίφυτο με τον Παρουτσή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.

Στο 43’ ωραία πάσα του Χριστοφορίδη στον Παρουτσή θα βγει σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ θα κάνει το 1-1 για την Καλλίφυτο το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν την νίκη, με τις  δύο ομάδες έχουν από 4 καλές ευκαιρίες .

Η Καλλίφυτος είχε 2 καλά σουτ με τον Μαντά και Παρουτσή, ενώ ο Αγ. Αθανάσιος απείλησε με Παπαδόπουλο, Κούρτογλου και Τουματζίδη.

Για να φτάσουμε στο 86’ όταν σε φάση διαρκείας της Καλλίφυτου και διαμαρτυρίες για πέναλτι σε πέσιμο του Τσάκαλο και χέρι αμυντικού, η ομάδα του Κώστα Πελικασίδη βγήκε στην αντεπίθεση και βρήκε το δεύτερο γκολ με τον Νίκο Παπαδόπουλο και πάλι για το τελικό 1-2.

Εθν. Αστ.Καλλιφύτου (Ιωαννίδης): Τσακιρίδης,Ματσιώρης,Χαραλαμπίδης,Παυλίδης,Σοφιανίδης,Ασλανίδης,Φερσιζίδης, Μαντάς,Χριστοφορίδης,Παρουτσής, Τσάκαλος

Μ.Α. Αγ. Αθανασίου (Πελικπασίδης):

Πριονίδης, Δημητριάδης, Μπερμπερίδης, Καραγιαννίδης, Ζαπουνίδης, Άλλα, Παπαδόπουλος Ν., Μπαμπασαλί, Τουματζίδης Α., Παπαζώτος, Κούρτογλου.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Ζεκερίδης, Βασιλειάδης, Ιωννίδης

Φωτογραφίες: Στέλιος Παπαδόπουλος

Κείμενο: Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *