Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-4:  ΤΡΕΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ  στον ΠΑΟΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!!!!

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αξέχαστες στιγμές ζουν στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού μετά και την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024!!

Όπως αναμενόταν ο ΠΑΟΠ κέρδισε 4-1 στην Καλλίφυτο τον αξιόμαχο και ανταγωνιστικό Εθνικό Αστέρα και ακολούθησαν ΤΡΕΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ  τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και την διοίκηση της ομάδας, όσο φυσικά και στην κερκίδα από τους φιλάθλους της ομάδας που κατέκλυσαν κάθε μεριά του γηπέδου.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος από το ξεκίνημα του ματς οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Πούλα στο 6’ και χαμένο πέναλτι με τον Τσιμισκίδη δύο λεπτά μετά με τον Τσαγγαλίδη να απομακρύνει εντυπωσιακά την μπάλα.

Στο 25’ όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν με συρτό σουτ του Ανέστη Προβατίδη έξω από την περιοχή.

Σε εκείνο το σημείο του ματς είχαμε 10λεπτή διακοπή με τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού τερματοφύλακα Τσαγγαλίδη που χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Να του ευχηθούμε περαστικά και φυσικά ταχεία ανάρρωση.

Το ματς συνεχίστηκε με τον δεξιό μπακ Δεμενελούδη να παίρνει θέση στο τέρμα μια και δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας για την Καλλίφυτο και το πρώτο μέρος να κλείνει με δύο γκολ ακόμη, στο 45+6 το 0-2 με σουτ του Παύλου Τσιμισκίδη μέσα από την περιοχή και δύο λεπτά μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεοφυτίδη και απόκρουση του Θεοδοσιάδη στην επαναφορά από κοντά ο Νίκος Τρελλόπουλος έκανε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι ανταγωνιστικοί και στο β’ μέρος έχοντας μάλιστα και μια πολύ καλή ευκαιρία σε κοντινό σουτ του Κονδυλίδη για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο 59’με τον Κυριάκο Βακιρτζή με ωραίο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-3 και τον Άγγελο Βραμέντζαλη στην επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του να σκοράρει με κεφαλιά για το τελικό 1-4.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες μια και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για τράβηγμα φανέλας αντιπάλου ο Κουτρουλάκης.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο φινάλε του ματς που συνεχίστηκαν στο γήπεδο του ΠΑΟΠ μέχρι αργά το βράδυ!!

Στο τέλος του ματς έξαλλοι και δικαιολογημένοι πανηγυρισμοί για μια ομάδα που επανήλθε στον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 28 χρονιά!!!

Ένα κουβάρι διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι με το ΤΡΕΛΟ ΓΛΕΝΤΙ να συνεχίζεται στο γήπεδο του ΠΑΟΠ μέχρι αργά το βράδυ με την απονομή του πρωταθλήματος σε μια πολύ όμορφη γιορτή!!

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Σταύρο Παυλίδη και Παναγιώτη Κουβαλάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης(31’ Κουτρουλάκης), Δερμεδεσιώτης, Καλανίδης(67’ Σαχανίδης), Νεοφυτίδης, Κυριακίδης, Ματσιώρης, Τσάκαλος, Παλατσίδης, Κονδυλίδης, Τρελλόπουλος, Μπαϊρακτάρι(85’ Ρεσουλάι).

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Θεοδοσιάδης Γιώργος, Σουμπάκης(59’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Ιωσηφίδης(70’ Σιλλός), Τζάρτζαλος, Φερσιζίδης, Πούλας(70’ Βραμέντζαλης), Αμανατίδης Γιάννης, Προβατίδης(70’ Γρηγοριάδης Παντελής), Τσιμισκίδης, Βακιρτζής, Θεοδοσιάδης Ραφαήλ(31’ Αμαραντίδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *