ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1-5 : Ένα ημίχρονο άντεξαν οι γηπεδούχοι – με σούπερ Τανούσι και Λυκίδη ο Ξηροπόταμος

Ένα ημίχρονο άντεξε η νεανική ομάδα της Καλλιφύτου απέναντι στην ανώτερη ομάδα του Ξηροποτάμου που επέβαλλε την κυριαρχία του και κέρδισε δίκαια. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ με τον Τανούσι.

Στην συνέχεια ο Ξηροπόταμος προσπάθησε να βρει το δεύτερο τέρμα και είχε μια καλή ευκαιρία και πάλι με τον Τανούσι. Όσο περνούσε η ώρα η Καλλίφυτος ανέβαζε ρυθμούς και στο 23’ ο Σαχανίδης θα κάνει το 1-1 μετά από ωραία πάσα του Ασλανίδη.

Ο Ξηροπόταμος έψαξε το γκολ ώστε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια και στο 27’ ο Μέγας θα έχει δοκάρι με τον Τανούσι.

Στο 39’ ο Ξηροπόταμος θα πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ κάνοντας το 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος ήταν ανώτερος και στο 50’ ο Δημίου που είχε περάσει στο ημίχρονο έκανε το 1-3.

Στο 52 ο Λυκίδης θα κάνει το 1-4 και στο 65’ ο ίδιος παίκτης θα κάνει το 1-5, διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία λεπτά με τον Ξηροπόταμο να έχει την υπεροχή.

Από τον Ξηροπόταμο ξεχώρισαν οι: Τανούσι, Καρασαββίδης, Λυκίδης, ενώ για την Καλλίφυτο Σαχανίδης, Τσάκαλος και Ασλανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ενώ κάτω από τα δοκάρια του Ξηροποτάμου έκανε το νεαρός Δεϊμερτζόγλου κάνοντας ένα καλό παιχνίδι.

Φάσεις αγώνα

Στο  6’ Τανούσι σουτ 0-1

Στο 15′ ο Τανούσι με ατομική προσπάθεια θα κάνει το σουτ η μπάλα άουτ. 

Στο 23’ έσπασε την μπάλα ο Ασλανίδης και με πλασέ ο Σαχανίδης έκανε το 1-1.

Στο 27′ σουτ του Τανούσι στο δοκάρι. 

Στο 32’ Πάσα του Ασλανίδη στον Καραηλίδη τετ α τετ η μπάλα άουτ

Στο 39′ ο Τανούσι και πάλι το 1-2.

Στο 50’ Πάσα του Λυκίδη στον Δημίου 1-3.

Στο 52’ Πάσα του Τανούσι στον Λυκίδη το σουτ 1-4

Στο 65’  ο Λυκίδης το τελικό 1-5.

Στο 81′ αποβλήθηκε ο Κέντογλου της Καλλιφύτου.

Εθν. Αστ. Καλλιφύστου (Γιάννης Ιωαννίδης): Πιτσακτσής, , Νεοφυτίδης, Βογιατζής, Τσάκαλος, Ιωαννίδης, Κέντογλου, Καραηλίδης, Σαχανίδης, Πετρίδης Θρασ, Πετρίδης Θωμας, Ασλανίδης.

Μέγας Αλεξ. Ξηροποτάμου(Ανέστης Ευθυμιάδης): Δεϊμερτζόγλου, Βουγόλιας, Ξυγιντζής, Παρασκευαϊδης, Τσιάρας, Καμίδης, Δεμίσης(46′ Δημίου), Καρασαββίδης, Λυκίδης, Άρμεν(75′ Πάνος), Τανούσι.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Δημίου, Πάνος, Κυριακίδης Χακούσι , Καραγκιοζόπουλος.  

Διαιτητές : Λαμπριανίδης, Πολυζώνης, Θαμνίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *