Δόξα Βώλακα – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-0: Διατήρησε τα σκήπτρα του ο Βώλακας κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Σούπερ Καπ

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κατέληξε στη Δόξα Βώλακα που συνεχίζει να γράφει ιστορία, έχοντας κατακτήσει τελευταία 2 χρόνια δύο συνεχόμενες φορές το κύπελλο και το σούπερ καπ και φυσικά μια φορά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Δόξας ο Βώλακας κέρδισε 1-0 την πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Περισσότεροι από 2000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το εναρκτήριο παιχνίδι της χρονιάς, σε ματς που μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε όμως τις καλές του στιγμές και κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.

Απονομές πριν την έναρξη του αγώνα

Πριν την έναρξη του ματς όπως γίνεται κάθε χρόνο στον τελικό του σούπερ καπ, οι δύο ομάδες διάλεξαν να βραβεύσουν κάποιο δικό τους άνθρωπο που έχει βοηθήσει στο παρελθόν την ομάδα.

Επιλογή του ΠΑΟΠ ήταν ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος με μεγάλη διοικητική προσφορά στο σύλλογο, ενώ από τη Δόξα Βώλακα η επιλογή ήταν ο προπονητής όλων των τμημάτων του συλλόγου την περίοδο 2010-2011 Αθανάσιος Τερζής με την τιμητική πλακέτα να παραλαμβάνει ο αδερφός του Κώστας λόγω απουσίας του.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Βώλακας μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε την κατοχή της μπάλας και απείλησε πρώτος στο 22’ με σουτ του Γιάννη Σίγγου που έδιωξε σωτήρια ο Μιχαηλίδης.

Ο ΠΑΟΠ ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια παρά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που είχε με τους τραυματισμούς Τσιμισκίδη και Προκοπίου με τον Βώλακα να έχει επίσης μια αναγκαστική αλλαγή με τον Σάκη Σταμπουλή.

Ο Χάρης Γεωργιάδης βοήθησε πολύ με την είσοδο του αγωνιστικά την ομάδα του ΠΑΟΠ  χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 42’ να σκοράρει με δυνατό σουτ δύο μέτρα μπροστά από την εστία να φεύγει ψηλά άουτ, ενώ λίγο πιο πριν στο 34’ ο Παύλος Παυλίδης έκανε δυνατό συρτό σουτ με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Ο Βώλακας όπως και με την Καβάλα χτύπησε στο φινάλε του πρώτου μέρους στο 45+2 με τον Γαλόπουλο να φεύγει στην κόντρα και να βγάζει έξοχη ασίστ στον Γιάννη Σίγγο που με έξοχο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο β’ μέρος έπεσε ο ρυθμός του ματς, ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε να γίνει καλό παιχνίδι και είχαμε αρκετές διακοπές με τραυματισμούς παικτών.

Ο Βώλακας στο τέλος έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Γαλόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα και αποχώρησης του Κάσσου που ένιωσε αδιαθεσία και αντικαταστάθηκε.

Η Νέα Αμισός πίεσε αλλά δεν μπόρεσε στα τελευταία λεπτά να βρει την μεγάλη φάση και έτσι το ματς έμεινε στο 1-0 με τον Βώλακα να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Σούπερ καπ.

MVP του ματς ο Πέτρος Μποσκοψίου

Για ένα ακόμη ματς απροσπέλατος, έδινε λύσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και βοήθησε τα μέγιστα να φτάσει η ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου ο κεντρικός αμυντικός Πέτρος Μποσκοψίου ψηφίστηκε από τους προπονητές ο καλύτερος παίκτης του ματς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Αθανάσιος με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Σκριτζόβαλη Βασίλη.

4ος διαιτητής ο Θαμνίδης Χαράλαμπος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης):

Πάππος, Σταμπουλής Σάκης(38’ λ.τ. Ζυρινίδης), Καρπιτσάρης(70’ Μαλίκης), Μποσκοψίου, Κάσσος, Γιαματζίδης, Σίγγος Γιάννης(70’ Μουζενίτοβ), Δράμπαλης Κώστας, Στάικος Νίκος(83’ Τσαμπάζης), Σταμπουλής Ηλίας(83’ Μίρκου), Γαλόπουλος.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης Παύλος, Μιχαηλίδης Κώστας, Μητρούσης, Γάκης, Φερσιζίδης, Οικονομίδης, Θεοδωρίδης, Παυλίδης Παύλος(80’ Παπατρέπου), Τσιμισκίδης(42’ λ.τ. Ζαγιάκου), Προκοπίου(28’ λ.τ. Γεωργιάδης Χάρης), Πούλας(80’ Θεοδοσιάδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *