Δοξάτο – Ξηροπόταμος 0-1: Επαγγελματική και πολύτιμη νίκη για τους φιλοξενούμενους

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της 4αδας στον πρώτο όμιλο σημείωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου κερδίζοντας με σκορ 0-1 στο Δοξάτο την τοπική ομάδα.Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που δεν βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος αλλά και το γεγονός του Κορωνοιού που είχε χτυπήσει και τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα το μεν Δοξάτο να παίξει ακριβώς με 11 παίκτες όλο το ματς και ο δε Ξηροπόταμος με αποστολή 13 ετοιμοπόλεμων παικτών.

Επαγγελματική νίκη για τους φιλοξενούμενους που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και βρήκαν το χρυσό γκολ στο 14′ με τον Λυκιδη με σουτ μετά από κάθετη πάσα του Καμίδη.

Το Δοξάτο ανέβηκε κάπως στο β μέρος, αν εξαιρέσει κανείς όμως τις δύο ευκαιρίες με Μαργαριτίδη και Βιράνη δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ζιάκα για να μείνει το τελικό 0-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Θεοδωρίδη Κώστα και Μπούλη Αναστάσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φίλιπποι Δοξάτου(Τάσος Λευκόπουλος):Καραγιαννίδης Κώστας, Έρβιν, Καράνταης, Καραγιαννίδης Γιώργος, Μόσχος, Καρατζόγλου, Βιράνης, Δημητριάδης, Παντίκογλου, Αποστολίδης, Μαργαριτίδης.
Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου(Αντώνης Παπάζης):Ζιάκας, Πολυχρονίδης, Κελεσίδης, Τουκμακτσής, Τσιάρας, Καρασαββίδης, Τανούσι, Παρασκευαιδης(20′ λ.τ. Μήτρου), Κιοσσές, Λυκίδης, Καμίδης.Στο β μέρος έπαιξε και ο Λουκάς.
Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *