Προσοτσάνη – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 3-0: Δίκαιη πρόκριση για τους πρωταθλητές

Την πρόκριση της στην φάση των 8 του κυπέλλου εξασφάλισε η Προσοτσάνη κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 3-0 τον αξιόμαχο Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου.

Οι πρωταθλητές όπως το συνηθίζουν στα τελευταία ματς μπήκαν με δυναμικό τρόπο στο ματς και κατάφεραν μόλις στο 7’ να ανοίξουν το σκορ με ωραίο γκολ του Κώστα Τσακμακίδη.

Ο Ακρίτας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, η Προσοτσάνη όμως βρήκε χώρους και καθοριστικό σε εξέλιξη του ματς ήταν το 2-0 στο 42’ με τον Γουνατίδη.

Στο β’ μέρος η Προσοτσάνη είχε στο ξεκίνημα του β’ μέρους δοκάρι με τον Κωνσταντινίδη και τελικά στο 86’ ενώ όλα είχαν κριθεί από στημένο του Ρούσσου ο Παυλίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Δίκαιη επικράτηση για τους έμπειρους γηπεδούχους, ενώ οι δύο καλύτερες στιγμές του ματς ανήκουν στους τερματοφύλακες των δύο ομάδων.

Στο 53’ ωραίο σουτ του Σέγγου Θανάση καταπληκτική επέμβαση του Αβραάμ και η απάντηση του Αλεξίου τερματοφύλακα του Νευροκοπίου σε καταπληκτική επέμβαση στο γάμα της εστίας σε μακρινό σουτ του Ρούσσου.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 7’ ωραία μπαλιά του Κωνσταντινίδη στον κενό χώρο ο Κώστας Τσακμακίδης πλασέ πάνω από τον Αλεξίου και το 1-0 για την Προσοτσάνη.

Στο 42’ καλή προσπάθεια του Τσαγγαλίδη και σέντρα ο Τσακμακίδης Κώστας τρίπλα μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσα στον Γουνατίδη που με έξυπνο τρόπο θα κάνει το κοντινό πλασέ και θα γράψει το 2-0.

Στο 86’ εκτελεί φάουλ ο σπεσιαλίστας Ρούσσος από πλάγια στην καρδιά της άμυνας και με κάποιο τρόπο κυρίως με το στήθος ο Παυλίδης θα την σπρώξει στα δίχτυα για το 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Αντωνίου Παρασκευά και Τοπούζογλου Βασίλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Προσοτσάνη(Φώτης Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Αντωνιάδης, Περσιανλής, Μελενικιώτης, Παυλίδης, Πετρίδης, Τσαγκαλίδης, Ρούσσος, Τσακμακίδης, Γουνατίδης, Κωνσταντινίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Παγώνης, Ματζιάρης, Παναγιωτίδης, Καλαϊτζίδης, Μανλής.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Τάκης Στάμογλου): Αλεξίου, Σέγκος Κώστας, Αμπατζίδης, Τσενεκλίδης, Τολμαϊδης, Ζυρινίδης, Σέγκος Θανάσης, Σωτηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Γαλόπουλος, Εξουζίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σαρνταρίδης, Μεσελίδης, Κουρουτζίδης, Τσόρλης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *