Α.Ε. Καλαμπακίου: 18 Ανανεώσεις και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας

18 ανανεώσεις είχαμε στην Α.Ε. Καλαμπακίου όπως ανακοίνωσε η ομάδα, αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τελευταία ΝΈΑ

Αν και θα έχουμε εκλογές μέσα στις επόμενες μέρες, που θα γίνει σύντομα γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής τους.Θέλοντας να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο ως σήμερα και το πλάνο πενταετίας που έχουμε δηλώσει εξ αρχής. Ζητάμε πρώτα από όλα την στήριξη σας αλλά και φυσικά καλούμε νέα άτομα να μπουν στην διοίκηση, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για το καλό της ομάδας μας και κατ επέκταση του τόπου μας.

Μετά το σούπερ καπ την επόμενη μέρα, εγώ προσωπικά σαν Αλέξης Αλεξέρης ως Πρόεδρος της ομάδας έκανα άμεσα την πρώτη επαφή για ανανέωση με τον προπονητή της ομάδας μας.

Εν αναμονή λοιπόν της απόφασης του Λάζαρου, θέλοντας να σταματήσω πιθανά σενάρια μεταγραφών διαβεβαιώνοντας την εξόφληση κάποιον υποχρεώσεων και εκτός απροόπτου στις εκλογές μας.

Με ένα τηλέφωνο μέσα σε μια μέρα αποδεικνύοντας το καλό κλίμα που επικρατεί ανανέωσαν οι:Ταφα Μανώλης,Μαυροβασίλης Γιάννης,Αγγελόπουλος Θέμης,Λεονταρίδης Κώστας Δεμενελουδης Κώστας,Διαμαντής Σάββας, Μήλο Ηλίας,Καρασσαβας Νίκος,Σαββίδης Γιώργος,Γιουσουφογλου Ερκαλ,Ισαάκου Ιορδάνης,Στρατηγελης Χρήστος,Παπαδόπουλος Πάρης,Ελευθεριάδης Σταύρος,Κυριαζάκης Γιώργος,Ποιμενίδης Ζήσης,

Προωθούνται: Γιουσουφογλου Ντίνος,Τρακαντζακης Στράτος

Φυσικά αν υπάρξει καμιά ειδική περίπτωση, ή κάλεσμα για μεγαλύτερη κατηγορία προς Θεού θα χαρούμε για αυτό!!!Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι επαφές με τους υπόλοιπους που το καλό και το σωστό είναι να γίνουν παρουσία με τον προπονητή.Ως αφορά μεταγραφές.

Θα ολοκληρώσουμε πρώτα τις επαφές με τα δικά μας παιδιά όπως είναι το σωστό και μαζί με τον προπονητή θα δούμε τις ανάγκες τις ομάδας για να προχωρήσουμε σε αυτές.Αυτά ήταν τα τελευταία νέα της ομάδας μας

Με τιμή Αλέξης Αλεξέρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *