Στην προετοιμασία Εθνική Παμπαίδων ο Νίκος Κεραμιτσόπουλος του Κ.Α.Ο.Δ. για το τουρνουά της Ισπανίας

Στην προετοιμασία της Εθνική Παμπαίδων έχει επιλεχτεί ο Νίκος Κεραμιτρόπουλος όπως ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι η ΕΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί όταν ο Νίκος Κεραμιτσόπουλος είναι παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ. και έχει βγεί απο τις ακαδημίες της ομάδας, φέτος πήρε ευκαιρίες στην Γ’ εθνική απο τον Νίκο Γρηγοριάδη και τόσο το ύψος του όσο και το ταλέντο που διαθέτει υπόσχονται για κάτι καλό στον χώρο του μπάσκετ, αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Παμπαίδων θα αρχίσει τη δική της προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής της στο Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί 11-13 Ιουλίου στη Μελίγια της Ισπανίας.

Οι αθλητές που καλούνται είναι οι:

Ντάμσης Δημήτρης, Μπίνης Ιάσονας (Παναθηναϊκός), Σερεντάνης Στέλιος (ΑΟ Παγκρατίου), Γεωργας Χρήστος (ΑΛΦΑ 93 ΑΣ)  Πουρλίδας Βασίλης (Ζαφειράκης Ν.),  Στέβοβιτς Ματιγια (Προμηθέας Π.), Μακαρατζης Γιώργος (Αγ. Βαρβάρα Καβάλας),  Λιοσάτος Χαράλαμπος (ΓΣ Περιστερίου), Αλεξάκης Αλέξανδρος (Πανιώνιος)  Καζαμίας Βασίλης (ΑΣ Άρης), Στράντζαλης Γιώργος (ΔΕΚΑ), Μουτάφης Εμμανουήλ (Ηράκλειο ΟΑΑ), Παπασταύρου Στράτος (Ολυμπιακός),  Καλκαβούρας Παναγιώτης (ΝΤΕΡΗ), Λέφας Παναγιώτης  (ΠΑΟΚ),  Κεραμιτσόπουλος Νίκος (ΚΑΟΔ), Μαννασης Σάββας (ΧΑΝΘ),  Θεοδωρίδης Χρήστος (ΑΕ Σερρών),  Κομνιανίδης Αλέξανδρος (Ηρακλής ΓΣ). Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Μπουσβάρος και συνεργάτης του ο Κώστας Κομποδιέτας.

Οι αθλητές από τη Νότια Ελλάδα καλούνται να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 09.00 και οι αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκονται την ίδια μέρα (28/6) στις 14.00 στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αναχωρήσουν για τον Κολινδρό, όπου θα γίνει η προετοιμασία.

Οι αθλητές που συμμετέχουν  στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, μετά το πέρας των αγώνων,  θα αναχωρήσουν απευθείας -με ευθύνη της ΕΟΚ- για το Προπονητικό Κέντρο  του Κολινδρού για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *