Α.Ε. Καλαμπακίου – Ιωνικός Ιωνίας στο Κύπελλο Ελλάδος αύριο στις 17:30

Πρεμιέρα στο κύπελλο Ελλάδος έχουμε αύριο με την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων νοκ άουτ. Συμμετοχή για το νομό Δράμας φυσικά για την κυπελλούχο ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Καλαμπακίου που φιλοξενεί στο γήπεδο Νικοτσάρα στις 17:30 τον Ιωνικό Ιωνίας, ομάδα που εδρεύει στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και πέρσι για πρώτη φορά στην ιστορία της κατέκτησε το κύπελλο.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και φυσικά αν χρειαστεί και πέναλτι για να προκύψει ο τελικός νικητής.Η δραμινή ομάδα ανανεωμένη και αρκετά ενισχυμένη από την περσινή περίοδο ευελπιστεί να βγάλει στο γήπεδο το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την Β’ φάση.

Χωρίς Προκοπίου η δραμινή ομάδα


Η προετοιμασία της δραμινής ομάδας ολοκληρώθηκε και υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα.Ο Λάζαρος Μουρατίδης έχει την βασική απουσία του νεοαποκτηθέντα σέντερ φορ Προκοπίου που δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του, θα έχει όμως κανονικά στη διάθεσή του τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα, τον τερματοφύλακα Ιορδάνη Κελετζή, Ορέστη Χιντζίδη και Μουζακίτη.

Δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις για τις αρχικές επιλογές του Λαζάρου Μουρατίδη στο ματς.Σίγουρα υπάρχει ένας βασικός κορμός από πέρσι με τους Κλογκιρι, Λεονταρίδη, Πέτρο, Αγγελόπουλο, Δημητρίου και Μαυροβασιλη που αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα αλλά από εκεί και πέρα δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις.

Λάζαρος Μουρατίδης: Θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση 


Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας φέτος, μίλησε στη dramasport ο προπονητής της Λάζαρος Μουρατίδης.Πιο συγκεκριμένα μας είπε:

“Έχουμε μπροστά μας το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά.Σίγουρα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι αγωνιστικά, το ίδιο όμως ισχύει και για τον αντίπαλο μας.Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το Δραμινό ποδόσφαιρο στο θεσμό και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *