Α’ ΕΠΣ Δράμας: Όλα τα νέα από τους 14 μονομάχους | Μεταγραφές – Προπονητές – Φήμες

Ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά με τις διοικήσεις στις περισσότερες ομάδες να προετοιμάζονται για την νέα χρονιά και στις περισσότερες ομάδες έχει ολοκληρωθεί κατά 70-80% το ροστερ για την νέα χρονιά. Δείτε παρακάτω όλα τα νέα των 14ρων μονομάχων στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ που για πολλούς θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά

Δόξα Βώλακα : Με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα και νέο προπονητή τον Μπάμπη Καζεπίδη

Μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά οι προθέσεις της διοίκησης ήταν να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Λευτέρης Ροδίτης, όμως για οικογενειακούς λόγους δεν κατάφερε να συνεχίσει την συνεργασία του με τους Μαυραετούς.

Η διοίκηση της Δόξας Βώλακα όπως γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια φέρνει πάντα καλούς και πετυχημένους προπονητές στην ομάδα.

Έτσι, με αστραπιαίες κινήσεις «έκλεισε» έναν πολύ πετυχημένο προπονητή με παραστάσεις σε υψηλότερες κατηγορίες και ονειρικές πορείες με Πανδραμαϊκό και Ξηροπόταμο, ο λόγος φυσικά για τον Μπάμπη Καζεπίδη.

Στον Βώλακα έχουν ανανεώσει όλοι παίκτες της περσινής επιτυχημένης χρονιάς, καθώς και η διοίκηση έμεινε ίδια στις εκλογές που έγιναν πριν περίπου 2 εβδομάδες. 

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Ιουλίου και θα γίνουν 3 προσθήκες νεαρών ποιοτικών ποδοσφαιριστών και 2 προσθήκες έμπειρων παικτών που θα δώσουν έξτρα ποιότητα στην ομάδα.

Ορφέας Χωριστής: Άλλη μια χρονιά με υψηλούς στόχους για τον Ορφέα

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Χωριστή κινήθηκαν γρήγορα στην ανανέωση του προπονητή της ομάδας Ηλία Παντζαρίδη με τον βοηθό του να είναι ένα νέο πρόσωπο ο Νίκος Παυλίδης.

Στην συνέχεια με τον Ορφέα ανανέωσαν την συνεργασία τους  όλοι σχεδόν οι παίκτες του περσινού ρόστερ, με τους παίκτες που δεν συνεχίζουν στην ομάδα να είναι οι Αμανατίδης, Κουμπρόγλου και ο Αμαραντίδης.

Από την Χωριστή αποκτήθηκαν οι: Λάζαρος Γεωργιάδης, Κώστας Μπατάκογλου ενώ θα γίνει και μια ακόμη ποιοτική προσθήκη και άμεσα θα ανακοινωθεί.

ΓΣ Προσοτσάνης : Μεταβατική χρονιά με ανανέωση του ροστερ και υψηλές προσδοκίες 

Μπορεί να έχουν αποχωρήσει από την Προσοτσάνη αρκετοί παίκτες που ήταν βαρόμετρα τα προηγούμενα 3 χρόνια, όμως έχουν γίνει προσεγμένες προσθήκες που βάζουν τους περσινούς υπέρ -πρωταθλητές στις ομάδες που θα είναι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Μετά από 4 χρόνια στον πάγκο της Προσοτσάνη αποχώρησε ο Φώτης Χατζηκυριάκου με καλές χρονιές έχοντας την ομάδα πάντα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας προσφέροντας τα μέγιστά στον Σύλλογο, με αποκορύφωμα το περσινό πρωτάθλημα.

Νέος προπονητής του συλλόγου είναι ο Κυριάκος Καρύπης, ένας νέος προπονητής που έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα ως προπονητής τερματοφυλάκων με αρκετές γνώσεις, ενώ έχει κάνει ένα πετυχημένο προπονητικό ξεκίνημα  με τις μικτές μας ομάδες.

Από εκεί και πέρα στην Προσοτσάνη έχουν έρθει οι: Γιάννης Σαμολαδάς, Βασίλης Αβράμης, Δημήτρης Λάμπρου, Βασίλης Κουμπάκης, Δημήτρης Κονταξής, ενώ αποχώρησαν οι: Κωνσταντινίδης Κώστας, Τάσος Λυκίδης, Μάριο Τόπι, Σάββας Ευκαρπίδης, Θεόφιλος Γουνατίδης και Λευτέρης Περσιανλής.

Η διοίκηση της ομάδες έχει αλλάξει, με τον Γιώργο Βουγιουκλή να παραμένει πρόεδρος με το νέο Δ.Σ. να έχει ως εξής: Πρόεδρος Γεώργιος Βουγιουκλής, Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τσιρτσιμάλης, Γεν. Γραμματέας Μιλτιάδης Τσιβελεκίδης, Γεν. Αρχηγός Ελευθέριος Κερασίδης, Ταμίας Συμών Βασιλειάδου 

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού: Για το κάτι παραπάνω την νέα χρονιά με την ίδια συνταγή 

Ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού την νέα χρονιά θέλει να είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τίτλο ή τίτλους και να προσπαθήσουν  και φέτος να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές νεαροί σε ηλικία. 

Συνεχίζει με την επιτυχημένη συνταγή του Γιώργου Πολυχρονίδη που με αρκετή δουλειά έχει κάνει και πάλι την Ν. Αμισό ένα ανταγωνιστικό club.

Στην Ν. Αμισό έχουν έρθει Αμανατίδης Γιάννης, Αμαραντίδης, Βασιλειάδης Γιώργος, Γρηγοριάδης Παντελής, Τζάρτζαλος Γρηγόρης, Γιαζγκουλίδης Θεοφύλακτος, Ευαγγελίδης Σίμος, Ιωαννίδης Δημήτρης  και ο Λυκίδης Τάσος, ενώ αποχώρησαν οι : Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Σιλλός, Θεοδωρίδης, Αθανασιάδης, Βιζυηνός Κώστας, Βιζυηνός Βασίλης.

Τέλος η προετοιμασία της ομάδας είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Ιουλίου.

ΑΕ Καλαμπακίου :Μια ακόμη χρονιά με υψηλούς στόχους

Στην Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου είχαμε νέο διοικητικό συμβούλιο με στόχο να χτιστεί μια ανταγωνιστική ομάδα. 

Στον πάγκο θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Λάζαρος Μουρατίδης, με το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ να ανανεώνει την συνεργασία του.

Από το Καλαμπάκι αποχώρησαν οι: Προκοπίου, Χιτζίδης, Καλαϊτζίδης και Δεληγιώρογλου, ενώ αποκτήθηκαν οι: Ηλιόπουλος, Ντόβας, Καγιάογλου, Κεραμιδάς, Δημητριάδης, Λουλούδης και Λεϊλόγλου.

Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Μ.Α. Αγίου Αθανασίου : Με στόχο να γίνει και πάλι ο διεκδικητής του τίτλου 

Μια από τις ομάδες που ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει την νέα χρονιά κατά γενική ομολογία είναι ο Άγιος Αθανάσιος. 

Ιστορική ομάδα που έχει το μέταλλο και την φανέλα για να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο πάγκο της ομάδας θα συνεχίσει να κάθεται ο Μπάμπης Ζεκερίδης, ενώ με την ομάδα ανανέωσε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ.

Στην ομάδα ήρθαν οι: Παπακωνσταντίνου, Λαμπρινουδάκης, Μπερμπερίδης, Κοσμάς Παπαδόπουλος και ο Κοντρόπουλος σαν ελεύθερη μεταγραφή.

Ενώ αποχώρησαν οι: Μαυρίδης, Κωνσταντινίδης, Σουβλέρης, Φωτιάδης.

Δόξα Πετρούσας : Θέλει να επανέλθει στις πρώτες θέσεις 

Μπορεί την περσινή χρονιά η Δόξα Πετρούσας να μη κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και να μείνει εκτός στόχων γρήγορα, όμως την νέα χρονιά θέλει η διοίκηση να βάλει τις βάσεις για να διεκδικεί η ομάδα πάλι τίτλους.

Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο έμπειρος Στράτος Κονταξής, με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του, με αρκετούς παίκτες του περσινού ρόστερ να ανανεώνουν με τους Μαυραετούς.

Στην ομάδα ως μεταγραφή αποκτήθηκαν οι: Μανώλης Κοκοτσάκης, Γιώργος Γιάντσιος, Κωνσταντίνος Ζεδαμάνης, Ραφαήλ Χαλβατζής, ενώ αποχώρησαν οι: Τζάρτζαλος, Δροσίδης, Αυγητίδης.

Η προετοιμασία της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27 Ιουλίου.

Άρης Καλαμώνα: Σε αδιέξοδο ο Άρης 

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά ο Άρης Καλαμώνας από ότι όλα δείχνουν δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣ Δράμας, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διοίκηση στην ομάδα με το Δ.Σ. να έχει παραιτηθεί. 

Μένει να μάθουμε αν θα υπάρχει κάποια κίνηση από ανθρώπους του χωριού ώστε να γίνει μια προσπάθεια που θα έχει ως στόχο μια μεταβατική χρονιά, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια προδιάθεση.

ΑΕ Αμπελοκήπων: Με στόχο μια ακόμη ανταγωνιστική χρονιά, με την ένταξη νεαρών αθλητών 

Μπορεί στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς η Α.Ε. Αμπελοκήπων να μην κατάφερε να παίξει το ποδόσφαιρο το οποίο μπορούσε, όμως μετά την έλευση του Ντίνου Τεξίζογλου η ομάδα απελευθερώθηκε και τότε βγήκε η δουλειά του  Ζαχαρία Μιχαηλίδη παίζοντας η ομάδα ανταγωνιστικό και όμορφο ποδόσφαιρο κάνοντας θρυλικές ανατροπές. 

Άλλη μια  καλή χρονιά θέλει να κάνει και φέτος η ομάδα των Αμπελοκήπων με το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να παραμένει στην ομάδα.

Η Α.Ε. Αμπελοκήπων απέκτησε τους : Ανδρέα Τέλλο, Λαπαρίδη Ανέστη, Θεοδωρίδη Χρήστο, Θανάση Λουκοβίτη, ενώ αποχώρησαν οι: Δαφνάκης Κώστας , Τρελόπουλος Νίκος , Ηλιόπουλος Δημήτρης και ο Παπαδόπουλος Νίκος

Μ.Α. Ξηροποτάμου: Θέλει να παραμείνει στην ελιτ του δραμινού ποδοσφαίρου 

Στον Ξηροπόταμο παρελθόν αποτελεί ο Αντώνης Παπάζης καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλιστράτης στην Β’ κατηγορία.

 Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο έμπειρος  τεχνικός Δημήτρης Κυριακίδης που τα τελευταία χρόνια ήταν στην Δόξα Πετρούσας.

Διοικητικά έχει αλλάξει το Δ.Σ. της ομάδας καθώς από την προεδρία έφυγε ο Τάκης Μητρούσης που ανέλαβε πόστο στον νέο Πανδραμαϊκό.

 Εκλογές έγιναν πριν περίπου 10 μέρες στην ομάδα και η ανακοίνωση του νέου συμβουλίου θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Στα μεταγραφικά δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση ακόμη, όμως γίνονται κάποιες επαφές, ενώ  οι προθέσεις τις διοίκησης είναι να παραμείνει όλο το περσινό ρόστερ της ομάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου : Για το κάτι παραπάνω μετά από μια επιτυχημένη χρονιά

Μετά από μια πετυχημένη χρονιά στην Α’ ΕΠΣ Δράμας παρουσιάζοντας ένα καλό πρόσωπο και παίζοντας όμορφο και ανταγωνιστικό  ποδόσφαιρο, την φετινή χρονιά ο Εθν. Αστ. Καλλιφύτου θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Στον πάγκο της ομάδας θα συνεχίζει να βρίσκεται ο έμπειρος τεχνικός Θωμάς Ματρακούκας ώστε να γίνει μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους και να συνεχιστεί η περσινή αξιόλογη πορεία .

Στην ομάδα ήρθαν : Νίκος Τρελόπουλος, Μπαϊρακταρης, Γεωργιάδης Γεώργιος, Δαύιδ Κουντσούλια, Χάρης Καλιανίδης, Ευθυμιάδης Παναγιώτης, ενώ παρελθόν αποτελούν οι: Τσακιρίδης, Ταχτσόγλου και ο Μαντάς

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Δευτέρα 31 Ιουλίου

Άρης Μικροχωρίου : Νεοφώτιστος στα σαλόνια του Δραμινού ποδοσφαίρου και διψασμένος για διάκριση

Ίσως ο πρωταθλητής σε αυτή την μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να θεωρείται ο Άρης Μικροχωρίου.

Η διοίκηση έχει καταφέρει να φέρει στην ομάδα του Μικροχωρίου παίκτες με μεγάλη ποιότητα που γνωρίζουν και με το παραπάνω την Α’ ΕΠΣ Δράμας και την έχουν φάει με το κουτάλι.

Μπορεί αρχικά να είχε ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ιωαννίδη, όμως μετά από σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Στην ομάδα του Μικροχωρίου αποκτήθηκαν ως μεταγραφή οι: Κώστας Δαφνάκης, Μάριος Τόπι, Νίκος Νεβεσκιώτης, Κυριάκος Γκαμότσος,  Θανάσης Τσιχλακίδης,Μπραζιώτης, Χάρης Ευσταθιαδης, Προκόπης Τοτκας, Ορέστης Χιντζίδης, ενώ βοηθός του Γιάννη Ιωαννίδη θα είναι ο Παναγιώτης Καλατζίδης και διευθυντής ποδοσφαίρου ο Μπάμπης Μύγας.

Τέλος το Μικροχώρι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αλέξη Κουμπρόγλου από τον Ορφέα Χωριστής.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Κυριακή 23 Ιουλίου.

Άρης Φωτολίβους : Επιστροφή στην Α’ ΕΠΣ με στόχο μια καλή πορεία με πρωταρχικό στόχο την άμεση σωτηρία

Μετά από μια μεταβατική χρονιά στην Β’ κατηγορία ο Άρης Φωτολίβους επιστρέφει στην Α’ κατηγορία.

Μετά από ένα μεγάλο σίριαλ ο Γιάννης Όμπασης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, αν και είχε ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό.

Από εκεί και πέρα θα έχουν γίνει επαφές για το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας με τις εκλογές στον σύλλογο να είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 23 Ιουλίου ώστε να εκλεχθεί  το νέο διοικητικό συμβούλιο , χωρίς να υπάρχει κάποιο νέο ακόμη για το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Πανδραμαϊκός: Νέο διοικητικό συμβούλιο με στόχο την γρήγορη επάνοδο στην Γ’ εθνική

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδος στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στον Πανδραμαϊκό υπήρχε μεγάλη απογοήτευση με τον ισχυρό άνδρα της ομάδος Κώστα Καϊρη να ήταν κοντά στην αποχώρηση του.

Ο χρόνος όμως λένε είναι ο καλύτερος γιατρός και ο Κώστας Καϊρης θα συνεχίσει να ασχολείται με τα διοικητικά της ομάδος.

Από εκεί και πέρα για το ρόστερ της νέας χρονιά υπάρχει ένα «μαύρο σύννεφο» καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάποια μεταγραφή ούτε κάποια αποχώρηση.

Νέος προπονητής της ομάδας είναι Γιώργος Λάλας με στόχο να ετοιμάσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και άμεσα να οδηγηθεί και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν γίνει οι επαφές με παίκτες που θα βρίσκονται την νέα σεζόν στην ομάδα, ενώ οι παίκτες που θα αποχωρήσουν θα είναι οι: Γιαννόπουλος, Κουκόλης, Ματζάρης, Μεντής, Ρεβυθόπουλος, Κονταξής, Ντόσης, Ιγνατίου, Σταθακόπουλος και Μαχαίρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *