Ανακοίνωση της Προσοτσάνης για την κακή εμφάνιση στην Κομοτηνή – Το Super Cup το ελάχιστο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προσοτσάνη για το κακό παιχνίδι στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό και πλέον έχει ως στόχο το δεύτερο τρόπαιο την φετινή χρονιά για να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας που στήριξαν και με το παραπάνω την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά :

Αφήσαμε πλέον πίσω μας τα μπαράζ, η αλήθεια είναι ότι μας πόνεσε και η εμφάνιση και η ήττα με αυτό το σκορ. Αν σκεφτεί κανείς ότι στα προηγούμενα 13 άκρως απαιτητικά ματς (8 για την ανάδειξη πρωταθλητή + 5 για την άνοδο στη Γ’ Εθνική) σε ένα διάστημα σχεδόν δυόμιση μηνών είχαμε δεχθεί συνολικά μόλις 6 γκολ, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αυτό το 6-0 δεν χωνεύεται… Ακόμη και αν συνυπολογίσουμε το μέγεθος του αντιπάλου, το γεγονός ότι πήγαμε στην Κομοτηνή με αρκετά προβλήματα και την ιδιαίτερα θερμή -έως εχθρική- ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ.
Έχει μείνει πλέον ένας αγώνας για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για τη σεζόν 2021-2022, το Σάββατο με αντίπαλο την Α.Ε. Καλαμπακίου στα πλαίσια του Super Cup ο οποίος πιθανότατα θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δόξας Δράμας. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα σας έχουμε στο πλευρό μας και από την μεριά μας θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό για να φέρουμε ακόμη ένα τρόπαιο στην Προσοτσάνη, ως ένα ελάχιστο “ευχαριστώ” για την τρομερή σας στήριξη.
#ProsotsaniFC🔵⚪️🔴

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *