Αμπελόκηποι – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 2-1:Λύτρωση στις καθυστερήσεις με «κρύο» αίμα από τον Γιάννη Περσίδη!!

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Νίκη που την διατηρεί ζωντανή στη μάχη του τίτλου πέτυχε η Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων κερδίζοντας με σκορ 2-1 στο γήπεδο Δόξας τον αξιόμαχο και άκρως ανταγωνιστικό παρότι αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Το παιχνίδι παρότι δεν είχε και τον καλύτερο ρυθμό λόγω της κόπωση των ομάδων από τα συνεχόμενα παιχνίδια, είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και φινάλε θρίλερ με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 91’ και ενώ χρειάστηκε δύο φορές να το εκτελέσει με «κρύο» αίμα ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων στο ματς Γιάννης Περσίδης ευστοχώντας και στις δύο εκτελέσεις.

Το ματς ήταν αρκετά μέτριο στο πρώτο μέρος με τους τυπικά γηπεδούχους να βρίσκουν με τον καταπληκτικό για ένα ακόμη ματς Παύλο Χατζηδημητρίου το γκολ που έψαχναν στο 37’ απέναντι στη Νέα Αμισό που είχε τις δικές της στιγμές στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Γιώργου Πολυχρονίδη φρέσκαραν τους φιλοξενούμενους και με μια από αυτές τον Νίκο Παπακωνσταντίνου κέρδισαν το πέναλτι.

Σε αυτή την φάση τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των Αμπελοκήπων Χαραλαμπίδης.

Ο Πάππος που τον αντικατέστησε απέκρουσε το πέναλτι του Μουχτάρη, στην επαναφορά όμως ο Αθανασιάδης με προβολή έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι παρά την πίεση και το άγχος του πρέπει για τη νίκη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και το κουράγιο να πιέσουν στο τέλος του ματς και αφού πρώτα στο 87’ είχαν δοκάρι με τον Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου, στο 91’ κέρδισαν πέναλτι με τον Θανάση Κυσσίδη που με δύο εκτελέσεις(στην πρώτη μπήκαν παίκτες εντός γραμμής) ο Γιάννης Περσίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Φόφη Νικολαϊδου και Μάνο Παστιάδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Μιχάλης Τσοκακτσίδης):

Χαραλαμπίδης, Κυσσίδης Θανάσης, Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος, Κυσσίδης Κώστας, Τσερκέζος, Μίτρε, Καραγκιοζίδης, Γιαγκάζογλου, Χατζηδημητρίου Παύλος, Περσίδης, Τρελόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μελίδης, Γεωργιάδης, Πάππος και Μπεσίκας.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης, Κανταρτζής, Γκαμότσος, Φερσιζίδης, Βραμέντζαλης, Κατσαβουνίδης, Θεοδοσιάδης, Ζαγιάκου, Πούλας, Μουχτάρης, Αθανασιάδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μπιαζάκης, Παπακωνσταντίνου, Λίτος, Καλλιονίδης, Χρυσοχοϊδης.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *