Χωριστή – Καστρινός 2-1: Συνεχίζει αήττητος ο Ορφέας Χωριστής στην Κορυφή της βαθμολογίας (foto)

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημήτρης Μπουτζέκης

Την νίκη με 2-1 πέτυχε σήμερα το μεσημέρι η Χωριστή απέναντι στον Καστρινό, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα του Καστρινού  Μπεζυρτζή να λέει όχι σε αρκετές περιπτώσεις κρατώντας σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Η Χωριστή μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 3’ όταν Κουμπρόγλου έπαιξα κάθετα τον Αμανατίδη και αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.

 Στο 8’ η Χωριστή θα κερδίσει το κόρνερ με τον Κουμπρόγλου να κάνει την εκτέλεση να βρίσκει στο πρώτο δοκάρι τον Ιωσηφίδη και αυτός με προβολή έκανε το 1-0 για τον Ορφέα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 13’  από ένα κόρνερ πάλι με τον Κουμπρόγλου, οποίος βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Ζάχαρη αυτός έσπασε στον Μανωλεσάκη και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0.

Στην συνέχεια ο Καστρινός ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι χωρίς όμως να μπορέσει να βρει κάποια επιθετική λύση με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να είναι αρκετά καλός σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στο 35’ μεγάλη ευκαιρία για την Χωριστή όταν ο Αραμπατζής έκανε το γέμισμα ο Κουμπρόγλου θα βγει τετ α τετ αφού πρώτα πέρασε τον Πετρίδη, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα διπλά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπεζυρτζή.

Στο 39’ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους πάλι με τον Κομπρόγλου όταν πέρασε Φλέγγα, Πετρίδη μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Μπεζυρτζή για μια ακόμη φορά να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 44’ νέα ευκαιρία για τον Ορφέα πάλι με τον Κουμπρόγλου όταν μετά από ωραια κούρσα του Αμανατίδη έσπασε ο μπακ της Χωριστής στον Κουμπρόγλου και αυτός λίγο έξω από την περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μπεζυρτζή, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν άλλαξε με την Χωριστή να έχει και πάλι την υπεροχή και τις σημαντικότερες ευκαιρίες. Με το καλημέρα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μανωλεσάκης έσπασε στον Κουμπρόγλου με τον εξτρεμ της Χωριστής να βγαίνει τετ α τετ με τον Μπεζυρτζή με τον τερματοφύλακα του Καστρινού να λέει και πάλι όχι.

Στο 51’ νέα ευκαιρία για την Χωριστή με τον Γαλάζιο ο οποίο βγήκε τετ α τετ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην συνέχεια η Χωριστή έχασε άλλες δύο ευκαιρίες πάλι με τον Κουμπρόγλου με τον Μπεζυρτζή πάλι να σώζει σωτήρια και στο 65’ ο Καστρινός θα κερδίσει πέναλτι με τους γηπεδούχους να το αμφισβητούν με τον Γιώργο Μουρατίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 2-1.

Στην συνέχεια η Χωριστή είχε άλλες 5 καλές στιγμές με Κουμπρόγλου, Γαλάζιο και Αραμπατζή, όμως την καλύτερη την έχασε ο Καλέργης όταν στο 87’ βγήκε τετ α τετ σημαδεύοντας το δοκάρι του Μπεζυρτζή, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 2-1.

Ο Καστρινός διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλτι στο 82’ σε πέσιμο του Μουρατίδη Γ. με τον αμυντικό της Χωριστής να βρίσκει τον επιθετικό εντός περιοχή.

Από την Χωριστή ξεχώρισαν οι: Αμανατίδης, Μανωλεσάκης, Αραμπατζής, Κουμπρόγλου, ενώ από τον Καστρινό οι: Μπεζυρτζής, Φλέγγας, Μουρατίδης Γ. και στο β’ μέρος οι Αλμανίδης και Χατζηαθανασιάδης.  

3’ κάθετη πάσα του Κουμπρόγλου στον Αμανατίδης, σουτ η μπάλα άουτ.

 8’ Κόρνερ του Κουμπρόγλου που θα σπάσει στον Γαλάζιο, ο οποίο θα βγάλει την σέντρα με τον Ιωσηφίδη να κάνει το 1-0

 11’ Κόρνερ του Κουμπρόγλου θα βρει στο δεύτερο δοκάρι τον Ζάχαρη ο οποίος θα σπάσει στον Μανωλεσάκη και θα κάνει το 2-0.

20’ ο Κουμπρογλου θα κάνει την κούρσα θα μπει στην περιοχή θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ

25’ Φάουλ του Μελικίδη για τον Καστρινο  θα περάσει ανεκμετάλλευτο

27’ Φάουλ του Αραμπατζή ο Μπεζυρτζής θα μπλοκάρει εύκολα

29’ Σουτ από τα 30 μέτρα του Μελικίδης ο Κοσκερίδης θα μπλοκάρει εύκολα

32’ Ωραία κούρσα του Κομπρόγλου που θα μπει μέσα στην περιοχή θα σπάσει την μπάλα με τον Ιωσηφίδη και τον Γαλάζιο να μην μπορούν την βρουν με την φάση να περνά ανεκμετάλλευτη

35’ Γέμισμα του Αραμπατζή θα περάσει ο Κουμπρόγλου τον Πετρίδη θα μπει στην περιοχή θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ

39’ Ωραία κούρσα πάλι του Κουμπρόγλου από αριστερά θα περάσει δύο παικτές θα μπει στην περιοχή θα κάνει το σουτ με τον Μπεζυρτζή να αποκρούει.

44’ σπάσιμο του Αμανατίδη στον Κουμπρόγλου το σουτ η μπάλα άουτ

49’ Τετ α τετ του Κουμπρόγλου ο Μπεζυρτζής θα αποκρούσει

52’ Τετ α τετ του Γαλάζιου του σουτ η μπάλα άουτ

64’ Τετ α τετ του Μουρατίδη Γ. με τον Κοσκερίδη, πάει να περάσει ο επιθετικός του Καστρινού τον τερματοφύλακα πέσιμο, πέναλτι για τον Καστρινό.

65’ Εκτέλεση Πέναλτι του Μουρατίδη 1-1

72’ Τετ α τετ του Αμανατίδη με τον Μπεζυρτζή μετά από πάσα του Γαλάζιου θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας

74’ Κάθετη μπαλιά του Κουμπρόγλου στον Γαλάζιο ο οποίο θα βγεί τετ α τετ θα κάνει το σουτ η μπάλα άουτ.

77’ Κάθετη πάσα του Κουμπρόγλου στο Καλέργή θα μπει στην περιοχή θα κάνει το σουτ η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι νέο σουτ του Μελισσίδη θα αποκρούσει και πάλι ο Μπεζυρτζής

80’ Σουτ του Αμανατίδη θα αποκρούσεο ο Μπεζυρτζής

82’ πέσιμο του Μουρατίδη από το Μαρκάρισμα του Τζιρίτη ο διαιτητής δίχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι

83’ Κεφαλιά του Μουρατίδη Γ. ο Κοσκερίδης θα μπλοκάρει

85’ Σέντρα του Καλέργη στον Μερτζαλάκη οποίο θα κάνει το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή με τον Μπεζυρτζή να αποκρούει

89’ Κόρνερ του Αμανατίδη κεφαλιά του Κουμπρόγλου στο 1ο δοκάρι ο Μπεζυρτζής απόκρουσε και πάλι

90’ Κόρνερ του Αμανατίδη στο δεύτερο δοκάρι ο Καλέργης θα κάνει την προβολή ο Μπεζυρτζής θα μαζέψει και πάλι

Διαιτητής : Σιουμπάρας

Βοηθοί: Αλβανιδης, Μπόϊτσιος

Χωριστή : Κοσκερίδης, Αμανατίδης, Μυλωνάς, Παπαεμμανουήλ, Μανωλεσάκης, Μελλισίδης, Αραμπατζής, Ζάχαρης, Ιωσηφίδης(34’ λ.τρ. Καλέργης), Κουμπρόγλου, Γαλάζιος

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Μερτζαλάκης, Τζιρίτης, Κεσίδης, Ρανέλλης, Γρηγοριάδης

Καστρινός : Μπεζυρτζής, Φλέγγας, Τσάνης, Σταϊκος, Πετρίδης, Παπαδόπουλος, Φουρουτζής, Μελικίδης, Μουρατίδης Γ., Σουβλέρης, Μουρατίδης Α.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν  οι: Βέϊς, Κουτρουλάκης, Μαυρίδης, Αλμανίδης, Χατζηαθανασιάδης.

Γράφει : Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *