Φίλιπποι Δοξάτου: Αποκαταστάθηκε η βλαβη στο γήπεδο Φτελιάς με χορηγία απο τους φιλάθλους της ομάδας| Αδιαφορία του Δήμου σύμφωνα με την ανακοίνωση

Σε συνέχεια της προηγούμενης δημοσίευσης που κάναμε όσον αφορά το ζεστό νερό στα αποδυτήρια του γηπέδου της Φτελιάς θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι κανένας από τους αρμόδιους φορείς δεν “συγκινήθηκε” ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη. Δεν περιμέναμε και κάτι περισσότερο είναι η αλήθεια.

Όμως επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην κωμόπολή μας που νοιάζονται για τον αθλητισμό, την ομάδα και γενικότερα για τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην μικρή κοινωνία που κατοικούμε με ατομικά τους έξοδα αλλά και προσωπική εργασία αποκατέστησαν την βλάβη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς τους ανθρώπους για την προσφορά και την αγάπη τους για τον σύλλογο!!!Δεν θα αναφέρουμε ούτε το κόστος αλλά ούτε και το ονοματεπώνυμο αυτών διότι αυτό μας ζητήθηκε από τους ίδιους.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι, φίλαθλοι διοίκηση,παίκτες και προπονητής ώστε βήμα βήμα να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο με κοινό σκοπό να βρίσκεται η ομάδα μας εκεί που της αξίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *