Σούπερ ντέρμπι σε κορυφή και ουρά στην Α’ κατηγορία: Βώλακας – Χωριστή, Καλαμπάκι – Νέα Αμισός και Νευροκόπι – Δοξάτο στη πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στη μάχη της κορυφής όσο και στην αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται καιρού επιτρέποντος αύριο το πολύ ενδιαφέρον φέτος πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Παιχνίδια σημαντικά λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην οικονομία του πρωταθληματος.

Αυτή την αγωνιστική ρεπό έχει η Α.Ε. Αμπελοκήπων και πάμε να δούμε αναλυτικά τα 7 παιχνίδια που ΠΡΟΣΟΧΗ σε νέα ώρα πλέον ξεκινούν στις 15:15.

Πιο αναλυτικά:

Α.Ε. Καλή Βρύσης – Γ.Σ. Προσοτσάνης:

Γειτονικό ντέρμπι στην Καλή Βρύση με τους φιλοξενούμενους να είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης μια και ο πρώτος και αήττητος μέχρι τώρα παίζει με τον ουραγό με μόλις ένα βαθμό και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν και σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρη διάφορα ποιότητας και δυναμικότητας.

Δόξα Βώλακα – Ορφέας Χωριστής: Δεν πάει πολύ καιρός που οι δύο ομάδες έπαιξαν το ίδιο γήπεδο για τον θεσμό του κυπέλλου με τους γηπεδούχους να παίρνουν άνετη νίκη και πρόκριση στους 8 του κυπέλλου.

Τελείως διαφορετικό όμως εκείνο το ματς με το συγκεκριμένο.

Απο την μια οι γηπεδούχοι με το πόδι στο γκάζι με συνεχόμενες νίκες και από την άλλη ο σταθερός και εξαιρετικός Ορφέας που παραμένει μαζί με την Προσοτσάνη οι δύο ομάδες που διατηρούν το αήττητο τους στο πρωτάθλημα.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι που το περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Α.Ε. Καλαμπακίου – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού:

Επίσης πολύ καλό και αμφίρροπο παιχνίδι.

Το Καλαμπάκι παραμένει η κυπελλούχος Δράμας μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα και ας είναι σε κακό φεγγάρι μετά τις γιορτές και από την άλλη η καταπληκτική φέτος ομάδα της Νέας Αμισού που φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας παίζοντας και εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Δόξα Πετρούσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου

Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που τους χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί.

Στους 16 η Πετρούσα “πληγωμένη” από το βαρύ 3-0 στον Καλαμώνα θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες απέναντι σε ένα πολύ ανεβασμένο Άγιο Αθανάσιο που είναι στους 18 και παρουσιάζεται πολύ δυνατός τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Φίλιπποι Δοξάτου

Το απόλυτο ντέρμπι στη μάχη της παραμονής.

Ο Ακρίτας πολύ δυνατός στην έδρα του φιλοξενεί την ισόβαθμη του σε 10 βαθμούς ομάδα του Δοξάτου που θα έχει και νέο προπονητή στον πάγκο τον Χρήστο Ζεκερίδη που ανέλαβε στη θέση του Στράτου Κονταξή.

Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι.

Μακεδονικός Αλιστράτης – Άρης Καλαμώνα

Παιχνίδι κρίσιμο στη μάχη της παραμονής και ειδικών συνθηκών από πέρσι που οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τον τίτλο της Β’ κατηγορίας που τελικά κέρδισε ο Καλαμώνας.

Επίσης ιδιαίτερο για τον Βασίλη Σαρακασίδη νυν προπονητή της Αλιστράτης που ξεκίνησε την χρονιά στον Καλαμώνα και για αρκετούς ποδοσφαιριστές νυν του Καλαμώνα που ακολούθησαν την αντίθετη πορεία.

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον και για αυτό το ματς. Ο Ξηροπόταμος στους 17 βαθμούς ψάχνει μια νίκη να αλλάξει την ψυχολογία του και από την άλλη η πολύ καλή φέτος Καλλίφυτος που στο τελευταίο ματς που έπαιξε εκτός έδρας πήρε ισοπαλία 3-3 με το Καλαμπάκι.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *