Δόξα Δράμας: Η απάντηση του προέδρου των Μαυραετων στον Χρήστο Καράδαη

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την προσωπική δήλωση που ανάρτησε στο facebook ο Χρήστος Καράδαης.
Η φράση “ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος” ταιριάζει απόλυτα στη συμπεριφορά και στα λεγόμενα του.
Όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία της Δράμας γνωρίζει τη στήριξη που του έδωσα από τα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Το καλοκαίρι επέλεξε να έρθει στην ομάδα μας ζητώντας να εκπληρώσει παράλληλα τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στη Δράμα. Τον βοηθήσαμε και υπηρετεί στη Δράμα.
Ζήτησε να τον βοηθήσουμε στις σπουδές του, να κάνει την πρακτική του στο ΙΕΚ που φοιτά, κάνοντας του πρόσληψη σαν προπονητή στις ακαδημίες μας.
Όσο για το οικονομικό, με την προκαταβολή που πήρε όταν ήρθε και τις πληρωμές που του έχουν γίνει μέχρι τώρα, η οφειλή από το σύλλογο μέχρι 31/12 ανέρχεται στο ποσό των 350 ευρώ !!!
Ότι ζήτησε του το εκπληρώσαμε και τον πληρώσαμε.
Δυστυχώς όμως επειδή και σε εμάς αρέσει η αλήθεια, είναι γεγονός ότι παράτησε την ομάδα και έφυγε χολωμένος γιατί δεν ξεκίνησε στο παιχνίδι μέσα στη Θέρμη. Ο προπονητής μας επέλεξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινήσει με το συμπαικτη του Άγγελο Μπεζυρτζή.
Είχε την απαίτηση να παίζει μόνο αυτός, όταν κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε κάνει μόλις τρεις προπονήσεις λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Αντίθετα ο Μπεζυρτζής ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα και σύμφωνα με τη διαπίστωση των προπονητών του ήταν σε πολύ καλή φόρμα και το απόδειξε μέσα στο γήπεδο.
Ο ίδιος οφείλει να ζητήσει μία μεγάλη συγνώμη για τη συμπεριφορά του προς την ομάδα και τους συμπαίκτες του, τους οποίους παράτησε για να εκπληρώσει έναν προσωπικό του εγωισμό. Μόλις το πράξει, το δελτίο του θα είναι στη διάθεση του καθώς και για τη Δόξα είναι ήδη ένα “ξένο σώμα”.
Δημήτρης Περσίδης
Πρόεδρος Γ.Σ. Δόξα Δράμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *