Σκόνταψε ο Βώλακας και έμεινε στο 1-1 μέσα στην αξιόμαχη Καλή Βρύση: Προσοτσάνη – Ξηροπόταμος 2-0, Χωριστή – Άγιος Αθανάσιος 2-0 και Δοξάτο – Αλιστράτη 3-2 στα πιο σημαντικά παιχνίδια

Ξεκίνημα στο β’ γύρο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας σήμερα σε καλές καιρικές συνθήκες με αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Η μεγάλη χαμένη της 16ης αγωνιστικής ήταν η ομάδα της Δόξας Βώλακα που σκόνταψε στην έδρα της ουραγού αλλά αξιόμαχης Καλή Βρύσης με το τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ στο ξεκίνημα του ματς στο 5’ με γκολ του Νίκου Δάφτσιου, με τον Βώλακα να ισοφαρίζει με τον Καρπιτσάρη στο 36’, χωρίς όμως να βρίσκει το γκολ της νίκης στο β’ μέρος που πίεσε τους γηπεδούχους.

Την απρόσμενη ισοπαλία του Βώλακα εκμεταλλεύτηκε η πρωτοπόρος και αήττητη Προσοτσάνη αυξάνοντας στους 4 βαθμούς την διαφορά της από τον Βώλακα, κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στο 25’ ο Κώστας Κωνσταντινίδης έκανε το 1-0, για να έρθει και 2ο γκολ με τον Κώστα Τσακμακίδη στο 82’.

Στη 2η θέση πλέον ανέβηκε ο Ορφέας Χωριστής που με μια ακόμη πειστική και σοβαρή εμφάνιση κέρδισε 2-0 τον πολύ ποιοτικό και άκρως ανταγωνιστικό για ένα ακόμη παιχνίδι Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Στο 62’ ο Δούμπλατζης με σουτ στη κίνηση έκανε το 1-0, για να έρθει το δεύτερο γκολ από τον Μελισσίδη στο 88’.

Νίκες για Νέα Αμισό, Αμπελόκηπους και Καλαμπάκι

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με σκορ 2-1 τον αξιόμαχο Άρη Καλαμώνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Θεοδωρίδη στο 10’ και Αθανασιάδη στο 35’, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν πριν το φινάλε του ημιχρόνου στο 39’ με γκολ του Φλέγκα.

Νίκη και για τους Αμπελόκηπους που συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία κερδίζοντας με σκορ 2-1 τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου.

Στο 20’ ο Τρελλόπουλος έκανε το 1-0, στο 48’ ο Φουρουντζής έκανε το 1-1, για να διαμορφώσει στο 83’ ο Θανάσης Κυσσίδης το τελικό 2-1 για την ομάδα του.

Μέτρια εμφάνιση για το Καλαμπάκι, αλλά παρόλα αυτά κέρδισε με σκορ 2-1 τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου στο ντεμπούτο του Δημήτρη Βασιλειάδη στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Στο 16΄ο νεαρός δεξιός μπακ Καρράς έκανε το 1-0, για να κάνει και την ασίστ στο Λευτέρη Τζιβανάκη που έγραψε το 2-0 στο 55’ και τον Ακρίτα που ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο ματς να μειώνει με τον Τολμαϊδη στο 60’.

Το ματς της αγωνιστικής με διπλή ανατροπή Δοξάτο – Αλιστράτη 3-2

Το ματς της αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο Φτελιάς με το Δοξάτο να παίρνει το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στη μαχητική για ένα ακόμη ματς Αλιστράτη του μέχρι πρότινος προπονητή του Δοξάτου και νυν της Αλιστράτης Στράτου Κονταξή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ηλία Κωνσταντινίδη στο 30’ με 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος με γκολ των Κοκοτσάκη στο 55’ και Μυλωνά στο 66’ η Αλιστράτη το γύρισε σε 1-2, για να έρθει εκ’ νέου αντίδραση για το Δοξάτο που ισοφάρισε με πέναλτι του Ζάχαρη στο 70’ και τρία λεπτά μετά έκανε την ανατροπή με γκολ του Κυριαζάκη του παίκτη που κέρδισε το πέναλτι για το τελικό 3-2.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τους σκόρερ των αγώνων θυμίζοντας ότι ρεπό την πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου είχε η ομάδα της Δόξας Πετρούσας.

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 16′ Καρράς, 55′ Τζιβανάκης / 69′ Μιχαηλίδης Χ.

ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 1-1

Σκόρερ: 5′ Δάφτσιος Ν./ 36′ Καρπιτσάρης


ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ 
3-2 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 30′ Κωνσταντινίδης, (πεν) Ζάχαρης, 68′ Κυριαζάκης / 55′ Κοκοτσάκης, 66′ Μυλωνάς


Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ

25′ Κωνσταντινίδης, 82′ Τσακμακίδης


ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

20′ Τρελλόπουλος, 83′ Κυσσίδης Θ. / 48′ Φουρουντζής


ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 10′ θεοδωρίδης, 35′ Αθανασιάδης / 38′ Φλέγκας


ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
2-0 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 62′ Δούμπλατζης, 88′ Μελισίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *